FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Kuzey Timi: Yeni üye kabulü ve eğitim süreci

50cevap 989okunma
M
@mertkaplan
Üye 0 Puan
03 Haziran 2026, 15:50
Gizli Profil
Proje Tanıtımı
Kuzey Timi projesi, yeni üye kabulü ve eğitim süreci yaklaşımıyla planlanan bir FiveM oluşumudur. Bu konu; projenin amacını, hedef kitlesini ve katılım çerçevesini düzenli biçimde sunmak için hazırlanmıştır.

Tanıtımda Yer Alması Gerekenler
- Üyelik koşullarında yanıltıcı ifadeler kullanılmaması.
- İletişim bilgilerinin güvenli kanallarla paylaşılması.
- Ekibin rol amacı ve faaliyet alanının açıkça yazılması.

Topluluk İlkesi
Katılım şartları, iletişim kanalları ve güncel durum proje yönetimi tarafından açıkça belirtilmelidir. Tanıtım doğrulanabilir bilgiler içermeli; başka toplulukların marka ve çalışmalarını izinsiz kullanmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
I
@ilkeripek
Üye 0 Puan
07 Ağustos 2026, 00:20
Gizli Profil
Kuzey Timi hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
I
@ismailavci93
Üye 0 Puan
09 Ağustos 2026, 02:10
Gizli Profil
görev paylaşımı için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
S
@selinerol
Üye 0 Puan
11 Ağustos 2026, 03:59
Gizli Profil
Kuzey Timi konusunda rol planlaması bölümü açıklayıcı olmuş. Takipte olacağım.
N
@nazliince
Üye 0 Puan
13 Ağustos 2026, 05:49
Gizli Profil
görev paylaşımı için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
K
@korayozsoy
Üye 0 Puan
15 Ağustos 2026, 07:38
Gizli Profil
Kuzey Timi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Emeğinize sağlık.
C
@cerenakyol
Üye 0 Puan
17 Ağustos 2026, 09:27
Gizli Profil
Kuzey Timi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
K
@kerembozkurt
Üye 0 Puan
19 Ağustos 2026, 11:17
Gizli Profil
F
@fatmaturan
Üye 0 Puan
21 Ağustos 2026, 13:06
Gizli Profil
Konuya eklenen ekip disiplini notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
Z
@zeynepkeskin
Üye 0 Puan
23 Ağustos 2026, 14:55
Gizli Profil
Bu başlık ekip disiplini açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Teşekkürler.
B
@berkaltin
Üye 0 Puan
25 Ağustos 2026, 16:45
Gizli Profil
görev paylaşımı ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Güncellemeleri bekliyorum.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi