FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Kuzey Timi: Yeni üye kabulü ve eğitim süreci

50cevap 988okunma
M
@mertkaplan
Üye 0 Puan
03 Haziran 2026, 15:50
Gizli Profil
Proje Tanıtımı
Kuzey Timi projesi, yeni üye kabulü ve eğitim süreci yaklaşımıyla planlanan bir FiveM oluşumudur. Bu konu; projenin amacını, hedef kitlesini ve katılım çerçevesini düzenli biçimde sunmak için hazırlanmıştır.

Tanıtımda Yer Alması Gerekenler
- Üyelik koşullarında yanıltıcı ifadeler kullanılmaması.
- İletişim bilgilerinin güvenli kanallarla paylaşılması.
- Ekibin rol amacı ve faaliyet alanının açıkça yazılması.

Topluluk İlkesi
Katılım şartları, iletişim kanalları ve güncel durum proje yönetimi tarafından açıkça belirtilmelidir. Tanıtım doğrulanabilir bilgiler içermeli; başka toplulukların marka ve çalışmalarını izinsiz kullanmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
F
@fatmaaslan
Üye 0 Puan
05 Haziran 2026, 17:40
Gizli Profil
Kuzey Timi konusunda rol planlaması bölümü açıklayıcı olmuş. Takipte olacağım.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
A
@ardasari
Üye 0 Puan
07 Haziran 2026, 19:29
Gizli Profil
Kuzey Timi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
Y
@yakupozkan
Üye 0 Puan
09 Haziran 2026, 21:18
Gizli Profil
Kuzey Timi konusunda rol planlaması bölümü açıklayıcı olmuş. Takipte olacağım.
A
@ardacelik
Üye 0 Puan
11 Haziran 2026, 23:08
Gizli Profil
görev paylaşımı için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
I
@ismailkeskin
Üye 0 Puan
14 Haziran 2026, 00:57
Gizli Profil
görev paylaşımı için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
Z
@zeyneperol
Üye 0 Puan
16 Haziran 2026, 02:46
Gizli Profil
görev paylaşımı bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
O
@orhansen
Üye 0 Puan
18 Haziran 2026, 04:36
Gizli Profil
Bu konuda rol planlaması ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
O
@oguzdemir
Üye 0 Puan
20 Haziran 2026, 06:25
Gizli Profil
Konuya eklenen ekip disiplini notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
S
@selimyildirim
Üye 0 Puan
22 Haziran 2026, 08:14
Gizli Profil
Özellikle rol planlaması kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Faydalı bir çalışma olmuş.
M
@mervekara
Üye 0 Puan
24 Haziran 2026, 10:04
Gizli Profil
Bu konuda rol planlaması ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi