FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Vadi Köprü Roleplay: Optimize edilmiş içerik ve düzenli bakım

100cevap 2,275okunma
E
@esrakose
Üye 0 Puan
23 Ocak 2025, 14:28
Gizli Profil
Proje Tanıtımı
Vadi Köprü Roleplay projesi, optimize edilmiş içerik ve düzenli bakım yaklaşımıyla planlanan bir FiveM oluşumudur. Bu konu; projenin amacını, hedef kitlesini ve katılım çerçevesini düzenli biçimde sunmak için hazırlanmıştır.

Tanıtımda Yer Alması Gerekenler
- Gerçek dışı oyuncu sayısı veya başarı iddialarından kaçınılması.
- Sunucu türü, hedef kitle ve temel rol yaklaşımının açıkça belirtilmesi.
- Kullanılan özel içerikler için gerekli izinlerin bulunması.

Topluluk İlkesi
Katılım şartları, iletişim kanalları ve güncel durum proje yönetimi tarafından açıkça belirtilmelidir. Tanıtım doğrulanabilir bilgiler içermeli; başka toplulukların marka ve çalışmalarını izinsiz kullanmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
S
@selinipek
Üye 0 Puan
21 Mayıs 2026, 08:08
Gizli Profil
Bu konuda rol düzeni ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Takipte olacağım.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
F
@furkanunal
Üye 0 Puan
27 Mayıs 2026, 07:10
Gizli Profil
Vadi Köprü Roleplay başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
F
@furkanyildiz
Üye 0 Puan
02 Haziran 2026, 06:12
Gizli Profil
Vadi Köprü Roleplay hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
H
@hasanbasar50
Üye 0 Puan
08 Haziran 2026, 05:14
Gizli Profil
Paylaşımın sunucu tanıtımı yönü pratik kullanım için değerli. Faydalı bir çalışma olmuş.
Y
@yakupakbulut
Üye 0 Puan
14 Haziran 2026, 04:16
Gizli Profil
Vadi Köprü Roleplay konusunda rol düzeni bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
M
@melisyilmaz96
Üye 0 Puan
20 Haziran 2026, 03:18
Gizli Profil
Vadi Köprü Roleplay için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
M
@mustafabasar
Üye 0 Puan
26 Haziran 2026, 02:20
Gizli Profil
Vadi Köprü Roleplay için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
O
@onurince
Üye 0 Puan
02 Temmuz 2026, 01:22
Gizli Profil
Vadi Köprü Roleplay başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
O
@ozandag
Üye 0 Puan
08 Temmuz 2026, 00:24
Gizli Profil
T
@taylankaya
Üye 0 Puan
13 Temmuz 2026, 23:26
Gizli Profil
ekonomi dengesi için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi