FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Vadi Köprü Roleplay: Optimize edilmiş içerik ve düzenli bakım

100cevap 2,270okunma
E
@esrakose
Üye 0 Puan
23 Ocak 2025, 14:28
Gizli Profil
Proje Tanıtımı
Vadi Köprü Roleplay projesi, optimize edilmiş içerik ve düzenli bakım yaklaşımıyla planlanan bir FiveM oluşumudur. Bu konu; projenin amacını, hedef kitlesini ve katılım çerçevesini düzenli biçimde sunmak için hazırlanmıştır.

Tanıtımda Yer Alması Gerekenler
- Gerçek dışı oyuncu sayısı veya başarı iddialarından kaçınılması.
- Sunucu türü, hedef kitle ve temel rol yaklaşımının açıkça belirtilmesi.
- Kullanılan özel içerikler için gerekli izinlerin bulunması.

Topluluk İlkesi
Katılım şartları, iletişim kanalları ve güncel durum proje yönetimi tarafından açıkça belirtilmelidir. Tanıtım doğrulanabilir bilgiler içermeli; başka toplulukların marka ve çalışmalarını izinsiz kullanmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
M
@merveakdag
Üye 0 Puan
29 Ocak 2025, 13:30
Gizli Profil
Vadi Köprü Roleplay için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
I
@ilkersimsek
Üye 0 Puan
04 Şubat 2025, 12:32
Gizli Profil
ekonomi dengesi ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
M
@muratacar
Üye 0 Puan
10 Şubat 2025, 11:34
Gizli Profil
Paylaşımın sunucu tanıtımı yönü pratik kullanım için değerli. Faydalı bir çalışma olmuş.
A
@aysesen
Üye 0 Puan
16 Şubat 2025, 10:36
Gizli Profil
Konuya eklenen sunucu tanıtımı notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Teşekkürler.
G
@gokhankaraca
Üye 0 Puan
22 Şubat 2025, 09:38
Gizli Profil
Bu konuda rol düzeni ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Takipte olacağım.
K
@kaancetin
Üye 0 Puan
28 Şubat 2025, 08:40
Gizli Profil
ekonomi dengesi ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
O
@osmankurt
Üye 0 Puan
06 Mart 2025, 07:42
Gizli Profil
Vadi Köprü Roleplay için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
S
@sinanerol
Üye 0 Puan
12 Mart 2025, 06:44
Gizli Profil
Bu başlık sunucu tanıtımı açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
A
@ahmetyilmaz
Üye 0 Puan
18 Mart 2025, 05:46
Gizli Profil
Z
@zeynepaltin
Üye 0 Puan
24 Mart 2025, 04:48
Gizli Profil
Vadi Köprü Roleplay hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi