FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Ceza ve itiraz yönetim paneli: Güvenli oturum ve yetkilendirme tasarımı

100cevap 1,364okunma
B
@batuhanerol
Üye 0 Puan
07 Temmuz 2025, 23:20
Gizli Profil
Kaynak Tanımı
Ceza ve itiraz yönetim paneli, FivemBase Fivem Web Panel kategorisinde güvenli oturum ve yetkilendirme tasarımı çerçevesinde değerlendirilmektedir. Amaç; kurulum, uyumluluk ve bakım gereksinimlerini açık biçimde belgelemektir.

Teknik Kapsam
Dosya yapısı, bağımlılıklar, desteklenen sürümler ve yapılandırma seçenekleri paylaşım metninde belirtilmelidir. Değişiklikler önce test sunucusunda denenmeli; konsol kayıtları ve performans sonuçları karşılaştırılmalıdır.

Yayın Öncesi Kontroller
- CSRF koruması ile oturum güvenliğinin uygulanması.
- Kişisel veriler için saklama ve silme politikasının bulunması.
- Form girişlerinin sunucu tarafında doğrulanması.

Kullanım Notu
İndirme bağlantısı varsa dosyanın kaynağı, lisansı ve bütünlük bilgisi yazılmalıdır. Gizli anahtarlar ve gerçek veritabanı bilgileri pakete eklenmemelidir.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
H
@huseyinkaya
Üye 0 Puan
13 Şubat 2026, 09:56
Gizli Profil
Konuya eklenen oturum güvenliği notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
N
@nazliguney
Üye 0 Puan
17 Şubat 2026, 17:40
Gizli Profil
veri doğrulama bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
K
@keremdag
Üye 0 Puan
22 Şubat 2026, 01:25
Gizli Profil
Ceza ve itiraz yönetim paneli başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
S
@selinguler
Üye 0 Puan
26 Şubat 2026, 09:09
Gizli Profil
Ceza ve itiraz yönetim paneli konusunda kullanıcı deneyimi bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
C
@cemtekin
Üye 0 Puan
02 Mart 2026, 16:53
Gizli Profil
Konuya eklenen oturum güvenliği notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Teşekkürler.
K
@keremdogan
Üye 0 Puan
07 Mart 2026, 00:37
Gizli Profil
veri doğrulama ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
B
@burakaydin
Üye 0 Puan
11 Mart 2026, 08:22
Gizli Profil
Ceza ve itiraz yönetim paneli başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
B
@batuhanduman
Üye 0 Puan
15 Mart 2026, 16:06
Gizli Profil
Ceza ve itiraz yönetim paneli hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
A
@ardaipek
Üye 0 Puan
19 Mart 2026, 23:50
Gizli Profil
Özellikle kullanıcı deneyimi kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Teşekkürler.
I
@ibrahimince
Üye 0 Puan
24 Mart 2026, 07:34
Gizli Profil
Paylaşımın oturum güvenliği yönü pratik kullanım için değerli. Faydalı bir çalışma olmuş.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi