FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Topluluk duyuru sistemi: Kullanıcı deneyimi ve erişilebilirlik

50cevap 921okunma
O
@orhansoykan
Üye 0 Puan
25 Temmuz 2025, 04:58
Gizli Profil
Kaynak Tanımı
Topluluk duyuru sistemi, FivemBase Fivem Web Panel kategorisinde kullanıcı deneyimi ve erişilebilirlik çerçevesinde değerlendirilmektedir. Amaç; kurulum, uyumluluk ve bakım gereksinimlerini açık biçimde belgelemektir.

Teknik Kapsam
Dosya yapısı, bağımlılıklar, desteklenen sürümler ve yapılandırma seçenekleri paylaşım metninde belirtilmelidir. Değişiklikler önce test sunucusunda denenmeli; konsol kayıtları ve performans sonuçları karşılaştırılmalıdır.

Yayın Öncesi Kontroller
- CSRF koruması ile oturum güvenliğinin uygulanması.
- Kişisel veriler için saklama ve silme politikasının bulunması.
- Form girişlerinin sunucu tarafında doğrulanması.

Kullanım Notu
İndirme bağlantısı varsa dosyanın kaynağı, lisansı ve bütünlük bilgisi yazılmalıdır. Gizli anahtarlar ve gerçek veritabanı bilgileri pakete eklenmemelidir.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
Y
@yusufacar
Üye 0 Puan
02 Ağustos 2025, 10:18
Gizli Profil
Topluluk duyuru sistemi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
B
@barisaltin
Üye 0 Puan
10 Ağustos 2025, 15:38
Gizli Profil
yetkilendirme ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
E
@ecetas
Üye 0 Puan
18 Ağustos 2025, 20:57
Gizli Profil
Paylaşımın kullanıcı deneyimi yönü pratik kullanım için değerli. Teşekkürler.
Y
@yusufozsoy
Üye 0 Puan
27 Ağustos 2025, 02:17
Gizli Profil
Özellikle oturum güvenliği kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Takipte olacağım.
T
@tolgadogan
Üye 0 Puan
04 Eylül 2025, 07:37
Gizli Profil
Konuya eklenen kullanıcı deneyimi notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Takipte olacağım.
A
@ardaakman
Üye 0 Puan
12 Eylül 2025, 12:57
Gizli Profil
Bu başlık kullanıcı deneyimi açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
N
@nazlikara
Üye 0 Puan
20 Eylül 2025, 18:17
Gizli Profil
Topluluk duyuru sistemi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
Z
@zafersoykan
Üye 0 Puan
28 Eylül 2025, 23:36
Gizli Profil
yetkilendirme bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
H
@hakanozcelik
Üye 0 Puan
07 Ekim 2025, 04:56
Gizli Profil
I
@ibrahimdemir
Üye 0 Puan
15 Ekim 2025, 10:16
Gizli Profil
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi