FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Destek talebi yönetim ekranı: Kurulum, yapılandırma ve bakım

50cevap 380okunma
S
@serkanozkan
Üye 0 Puan
24 Haziran 2026, 01:16
Gizli Profil
Kaynak Tanımı
Destek talebi yönetim ekranı, FivemBase Fivem Web Panel kategorisinde kurulum, yapılandırma ve bakım çerçevesinde değerlendirilmektedir. Amaç; kurulum, uyumluluk ve bakım gereksinimlerini açık biçimde belgelemektir.

Teknik Kapsam
Dosya yapısı, bağımlılıklar, desteklenen sürümler ve yapılandırma seçenekleri paylaşım metninde belirtilmelidir. Değişiklikler önce test sunucusunda denenmeli; konsol kayıtları ve performans sonuçları karşılaştırılmalıdır.

Yayın Öncesi Kontroller
- CSRF koruması ile oturum güvenliğinin uygulanması.
- Kişisel veriler için saklama ve silme politikasının bulunması.
- Form girişlerinin sunucu tarafında doğrulanması.

Kullanım Notu
İndirme bağlantısı varsa dosyanın kaynağı, lisansı ve bütünlük bilgisi yazılmalıdır. Gizli anahtarlar ve gerçek veritabanı bilgileri pakete eklenmemelidir.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
M
@mustafaturan
Üye 0 Puan
25 Haziran 2026, 17:30
Gizli Profil
veri doğrulama bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
O
@onurkaya
Üye 0 Puan
27 Haziran 2026, 09:44
Gizli Profil
Destek talebi yönetim ekranı için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
C
@canince
Üye 0 Puan
29 Haziran 2026, 01:57
Gizli Profil
Destek talebi yönetim ekranı konusunda kullanıcı deneyimi bölümü açıklayıcı olmuş. Takipte olacağım.
H
@hakankeskin
Üye 0 Puan
30 Haziran 2026, 18:11
Gizli Profil
veri doğrulama bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
I
@iremacar
Üye 0 Puan
02 Temmuz 2026, 10:24
Gizli Profil
Destek talebi yönetim ekranı hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
M
@mesutates
Üye 0 Puan
04 Temmuz 2026, 02:38
Gizli Profil
Destek talebi yönetim ekranı başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
E
@eceipek
Üye 0 Puan
05 Temmuz 2026, 18:51
Gizli Profil
Bu başlık oturum güvenliği açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Teşekkürler.
B
@barisunal63
Üye 0 Puan
07 Temmuz 2026, 11:05
Gizli Profil
Konuya eklenen oturum güvenliği notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
A
@ardadag
Üye 0 Puan
09 Temmuz 2026, 03:18
Gizli Profil
Bu konuda kullanıcı deneyimi ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
G
@gokhanozcelik
Üye 0 Puan
10 Temmuz 2026, 19:32
Gizli Profil
Konuya eklenen oturum güvenliği notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi