FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Rol izinleri yönetim ekranı: Kurulum, yapılandırma ve bakım

100cevap 1,269okunma
A
@ardayilmaz
Üye 0 Puan
15 Ocak 2025, 21:55
Gizli Profil
Kaynak Tanımı
Rol izinleri yönetim ekranı, FivemBase Fivem Web Panel kategorisinde kurulum, yapılandırma ve bakım çerçevesinde değerlendirilmektedir. Amaç; kurulum, uyumluluk ve bakım gereksinimlerini açık biçimde belgelemektir.

Teknik Kapsam
Dosya yapısı, bağımlılıklar, desteklenen sürümler ve yapılandırma seçenekleri paylaşım metninde belirtilmelidir. Değişiklikler önce test sunucusunda denenmeli; konsol kayıtları ve performans sonuçları karşılaştırılmalıdır.

Yayın Öncesi Kontroller
- Form girişlerinin sunucu tarafında doğrulanması.
- Rol tabanlı erişim kontrollerinin her istekte denetlenmesi.
- Parolaların güçlü algoritmalarla özetlenmesi.

Kullanım Notu
İndirme bağlantısı varsa dosyanın kaynağı, lisansı ve bütünlük bilgisi yazılmalıdır. Gizli anahtarlar ve gerçek veritabanı bilgileri pakete eklenmemelidir.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
B
@batuhanguler
Üye 0 Puan
21 Ocak 2025, 22:47
Gizli Profil
Rol izinleri yönetim ekranı konusunda oturum güvenliği bölümü açıklayıcı olmuş. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
A
@ahmetsari
Üye 0 Puan
27 Ocak 2025, 23:38
Gizli Profil
yetkilendirme bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
M
@mertozturk
Üye 0 Puan
03 Şubat 2025, 00:30
Gizli Profil
Paylaşımın kullanıcı deneyimi yönü pratik kullanım için değerli. Teşekkürler.
E
@erenakman
Üye 0 Puan
09 Şubat 2025, 01:22
Gizli Profil
Bu konuda oturum güvenliği ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
A
@ardaozcelik
Üye 0 Puan
15 Şubat 2025, 02:13
Gizli Profil
Bu başlık kullanıcı deneyimi açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
H
@hakanguney
Üye 0 Puan
21 Şubat 2025, 03:05
Gizli Profil
yetkilendirme ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Emeğinize sağlık.
C
@cemdogan
Üye 0 Puan
27 Şubat 2025, 03:56
Gizli Profil
Rol izinleri yönetim ekranı hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Güncellemeleri bekliyorum.
D
@deryaavci
Üye 0 Puan
05 Mart 2025, 04:48
Gizli Profil
Rol izinleri yönetim ekranı başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Emeğinize sağlık.
A
@ahmetkilic
Üye 0 Puan
11 Mart 2025, 05:40
Gizli Profil
Rol izinleri yönetim ekranı hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Güncellemeleri bekliyorum.
K
@koraydag
Üye 0 Puan
17 Mart 2025, 06:31
Gizli Profil
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi