FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Güvenli para transferi akışı: Framework uyarlama rehberi

100cevap 2,264okunma
Y
@yusuftoprak
Üye 0 Puan
18 Ağustos 2025, 21:53
Gizli Profil
Kaynak Tanımı
Güvenli para transferi akışı, FivemBase Fivem Script kategorisinde framework uyarlama rehberi çerçevesinde değerlendirilmektedir. Amaç; kurulum, uyumluluk ve bakım gereksinimlerini açık biçimde belgelemektir.

Teknik Kapsam
Dosya yapısı, bağımlılıklar, desteklenen sürümler ve yapılandırma seçenekleri paylaşım metninde belirtilmelidir. Değişiklikler önce test sunucusunda denenmeli; konsol kayıtları ve performans sonuçları karşılaştırılmalıdır.

Yayın Öncesi Kontroller
- Event adlarının ve erişim kapsamının belgelenmesi.
- SQL sorgularında parametreli yöntemlerin kullanılması.
- Lisans ve yeniden dağıtım koşullarının eklenmesi.

Kullanım Notu
İndirme bağlantısı varsa dosyanın kaynağı, lisansı ve bütünlük bilgisi yazılmalıdır. Gizli anahtarlar ve gerçek veritabanı bilgileri pakete eklenmemelidir.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
O
@osmankaratas
Üye 0 Puan
22 Ağustos 2025, 19:39
Gizli Profil
Güvenli para transferi akışı için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
I
@ilkerince
Üye 0 Puan
26 Ağustos 2025, 17:26
Gizli Profil
Güvenli para transferi akışı için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
C
@canates
Üye 0 Puan
30 Ağustos 2025, 15:12
Gizli Profil
Güvenli para transferi akışı konusunda framework uyumu bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
I
@ibrahimbulut
Üye 0 Puan
03 Eylül 2025, 12:58
Gizli Profil
Bu başlık event güvenliği açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
E
@erenozturk
Üye 0 Puan
07 Eylül 2025, 10:45
Gizli Profil
Güvenli para transferi akışı konusunda framework uyumu bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
E
@eliferol
Üye 0 Puan
11 Eylül 2025, 08:31
Gizli Profil
Güvenli para transferi akışı hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
I
@iremavci
Üye 0 Puan
15 Eylül 2025, 06:17
Gizli Profil
M
@mertdemir
Üye 0 Puan
19 Eylül 2025, 04:03
Gizli Profil
performans için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
M
@meliskaratas
Üye 0 Puan
23 Eylül 2025, 01:50
Gizli Profil
Özellikle framework uyumu kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Teşekkürler.
A
@aliyilmaz
Üye 0 Puan
26 Eylül 2025, 23:36
Gizli Profil
performans ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi