FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Görev ödülü doğrulama sistemi: Test senaryoları ve kullanım notları

20cevap 1,602okunma
L
@leventerdogan
Üye 0 Puan
17 Ağustos 2026, 06:17
Gizli Profil
Kaynak Tanımı
Görev ödülü doğrulama sistemi, FivemBase Fivem Script kategorisinde test senaryoları ve kullanım notları çerçevesinde değerlendirilmektedir. Amaç; kurulum, uyumluluk ve bakım gereksinimlerini açık biçimde belgelemektir.

Teknik Kapsam
Dosya yapısı, bağımlılıklar, desteklenen sürümler ve yapılandırma seçenekleri paylaşım metninde belirtilmelidir. Değişiklikler önce test sunucusunda denenmeli; konsol kayıtları ve performans sonuçları karşılaştırılmalıdır.

Yayın Öncesi Kontroller
- SQL sorgularında parametreli yöntemlerin kullanılması.
- Lisans ve yeniden dağıtım koşullarının eklenmesi.
- Event adlarının ve erişim kapsamının belgelenmesi.

Kullanım Notu
İndirme bağlantısı varsa dosyanın kaynağı, lisansı ve bütünlük bilgisi yazılmalıdır. Gizli anahtarlar ve gerçek veritabanı bilgileri pakete eklenmemelidir.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (20)
1 2
O
@oguzsoykan
Üye 0 Puan
18 Ağustos 2026, 18:01
Gizli Profil
Bu başlık event güvenliği açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
O
@ozanozcelik
Üye 0 Puan
20 Ağustos 2026, 05:45
Gizli Profil
Bu konuda framework uyumu ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
K
@keremturan
Üye 0 Puan
21 Ağustos 2026, 17:30
Gizli Profil
Görev ödülü doğrulama sistemi konusunda framework uyumu bölümü açıklayıcı olmuş. Takipte olacağım.
T
@taylanerdem
Üye 0 Puan
23 Ağustos 2026, 05:14
Gizli Profil
performans bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
O
@ozanavci
Üye 0 Puan
24 Ağustos 2026, 16:58
Gizli Profil
Görev ödülü doğrulama sistemi hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
S
@selinkilic
Üye 0 Puan
26 Ağustos 2026, 04:43
Gizli Profil
Görev ödülü doğrulama sistemi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
T
@tolgakoc
Üye 0 Puan
27 Ağustos 2026, 16:27
Gizli Profil
Konuya eklenen event güvenliği notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
C
@cemkeskin
Üye 0 Puan
29 Ağustos 2026, 04:11
Gizli Profil
performans bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
C
@cerendemir
Üye 0 Puan
30 Ağustos 2026, 15:56
Gizli Profil
Özellikle framework uyumu kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Faydalı bir çalışma olmuş.
B
@berktoprak
Üye 0 Puan
01 Eylül 2026, 03:40
Gizli Profil
Bu konuda framework uyumu ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
1 2
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi