FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Kayıt ve denetim log sistemi: Test senaryoları ve kullanım notları

100cevap 2,325okunma
T
@tolgakara
Üye 0 Puan
21 Mayıs 2026, 20:47
Gizli Profil
Kaynak Tanımı
Kayıt ve denetim log sistemi, FivemBase Fivem Script kategorisinde test senaryoları ve kullanım notları çerçevesinde değerlendirilmektedir. Amaç; kurulum, uyumluluk ve bakım gereksinimlerini açık biçimde belgelemektir.

Teknik Kapsam
Dosya yapısı, bağımlılıklar, desteklenen sürümler ve yapılandırma seçenekleri paylaşım metninde belirtilmelidir. Değişiklikler önce test sunucusunda denenmeli; konsol kayıtları ve performans sonuçları karşılaştırılmalıdır.

Yayın Öncesi Kontroller
- SQL sorgularında parametreli yöntemlerin kullanılması.
- Lisans ve yeniden dağıtım koşullarının eklenmesi.
- Event adlarının ve erişim kapsamının belgelenmesi.

Kullanım Notu
İndirme bağlantısı varsa dosyanın kaynağı, lisansı ve bütünlük bilgisi yazılmalıdır. Gizli anahtarlar ve gerçek veritabanı bilgileri pakete eklenmemelidir.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
E
@esrakara
Üye 0 Puan
23 Mayıs 2026, 00:59
Gizli Profil
Kayıt ve denetim log sistemi hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
U
@ugurerturk
Üye 0 Puan
24 Mayıs 2026, 05:11
Gizli Profil
Bu başlık event güvenliği açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
U
@umutakdag
Üye 0 Puan
25 Mayıs 2026, 09:23
Gizli Profil
Bu başlık event güvenliği açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Teşekkürler.
A
@aysekaratas
Üye 0 Puan
26 Mayıs 2026, 13:35
Gizli Profil
Bu konuda framework uyumu ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
H
@hakanaydin
Üye 0 Puan
27 Mayıs 2026, 17:47
Gizli Profil
performans için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
F
@furkansen
Üye 0 Puan
28 Mayıs 2026, 21:58
Gizli Profil
Konuya eklenen event güvenliği notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
D
@deryabasar
Üye 0 Puan
30 Mayıs 2026, 02:10
Gizli Profil
Kayıt ve denetim log sistemi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Emeğinize sağlık.
C
@cemturan
Üye 0 Puan
31 Mayıs 2026, 06:22
Gizli Profil
performans için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
H
@hakanguler
Üye 0 Puan
01 Haziran 2026, 10:34
Gizli Profil
Kayıt ve denetim log sistemi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
O
@oguzsoykan
Üye 0 Puan
02 Haziran 2026, 14:46
Gizli Profil
Paylaşımın event güvenliği yönü pratik kullanım için değerli. Takipte olacağım.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi