FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Sunucu seçiminde dikkat edilmesi gerekenler: Topluluk görüşlerinin karşılaştırılması

100cevap 1,072okunma
K
@korayerdogan
Üye 0 Puan
06 Temmuz 2026, 15:33
Gizli Profil
Konu Çerçevesi
Sunucu seçiminde dikkat edilmesi gerekenler, topluluk görüşlerinin karşılaştırılması bakımından FivemBase Tartışma ve Sohbet Alanı kategorisinde değerlendirmeye açılmıştır. Amaç, farklı deneyimleri düzenli ve yapıcı bir tartışma altında toplamaktır.

Değerlendirme Başlıkları
- Örneklerin kısa, açık ve bağlamıyla birlikte aktarılması.
- Kişisel bilgilerin ve özel yazışmaların paylaşılmaması.
- Farklı sunucu yapılarına uyarlanabilir öneriler sunulması.

Katılım Notu
Görüşlerinizi somut örnekler ve uygulanabilir önerilerle paylaşın. Kişileri hedef alan ifadeler yerine süreçlere, kurallara ve kullanıcı deneyimine odaklanın.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
A
@ahmettas
Üye 0 Puan
29 Temmuz 2026, 00:27
Gizli Profil
oyuncu deneyimi için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
S
@selimkilic
Üye 0 Puan
29 Temmuz 2026, 17:46
Gizli Profil
Sunucu seçiminde dikkat edilmesi gerekenler hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
A
@aysesimsek
Üye 0 Puan
30 Temmuz 2026, 11:05
Gizli Profil
oyuncu deneyimi bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
O
@orhanayaz
Üye 0 Puan
31 Temmuz 2026, 04:25
Gizli Profil
Sunucu seçiminde dikkat edilmesi gerekenler konusunda adil yönetim bölümü açıklayıcı olmuş. Teşekkürler.
D
@denizguler
Üye 0 Puan
31 Temmuz 2026, 21:44
Gizli Profil
oyuncu deneyimi bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
I
@ismailkurt
Üye 0 Puan
01 Ağustos 2026, 15:03
Gizli Profil
oyuncu deneyimi ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Emeğinize sağlık.
C
@cerensahin
Üye 0 Puan
02 Ağustos 2026, 08:22
Gizli Profil
oyuncu deneyimi ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Emeğinize sağlık.
T
@tolgakurt
Üye 0 Puan
03 Ağustos 2026, 01:41
Gizli Profil
Bu konuda adil yönetim ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
D
@deryasahin
Üye 0 Puan
03 Ağustos 2026, 19:00
Gizli Profil
oyuncu deneyimi için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Notlarıma ekledim.
H
@hakanakman
Üye 0 Puan
04 Ağustos 2026, 12:19
Gizli Profil
Bu başlık iletişim kültürü açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi