FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Komut yetkilendirme modülü: Test senaryoları ve kullanım notları

20cevap 1,609okunma
H
@hasanavci
Üye 0 Puan
04 Eylül 2026, 10:36
Gizli Profil
Kaynak Tanımı
Komut yetkilendirme modülü, FivemBase Fivem Script kategorisinde test senaryoları ve kullanım notları çerçevesinde değerlendirilmektedir. Amaç; kurulum, uyumluluk ve bakım gereksinimlerini açık biçimde belgelemektir.

Teknik Kapsam
Dosya yapısı, bağımlılıklar, desteklenen sürümler ve yapılandırma seçenekleri paylaşım metninde belirtilmelidir. Değişiklikler önce test sunucusunda denenmeli; konsol kayıtları ve performans sonuçları karşılaştırılmalıdır.

Yayın Öncesi Kontroller
- Event adlarının ve erişim kapsamının belgelenmesi.
- SQL sorgularında parametreli yöntemlerin kullanılması.
- Lisans ve yeniden dağıtım koşullarının eklenmesi.

Kullanım Notu
İndirme bağlantısı varsa dosyanın kaynağı, lisansı ve bütünlük bilgisi yazılmalıdır. Gizli anahtarlar ve gerçek veritabanı bilgileri pakete eklenmemelidir.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (20)
1 2
M
@mesutsari
Üye 0 Puan
05 Eylül 2026, 01:34
Gizli Profil
Komut yetkilendirme modülü için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
Z
@zafererturk
Üye 0 Puan
05 Eylül 2026, 16:32
Gizli Profil
performans bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
N
@nazliakdag
Üye 0 Puan
06 Eylül 2026, 07:29
Gizli Profil
Komut yetkilendirme modülü için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
A
@aysekaya
Üye 0 Puan
06 Eylül 2026, 22:27
Gizli Profil
Komut yetkilendirme modülü konusunda framework uyumu bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
O
@oguzozcelik
Üye 0 Puan
07 Eylül 2026, 13:25
Gizli Profil
Paylaşımın event güvenliği yönü pratik kullanım için değerli. Faydalı bir çalışma olmuş.
O
@oguzaydin
Üye 0 Puan
08 Eylül 2026, 04:22
Gizli Profil
Bu başlık event güvenliği açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
V
@volkankorkmaz
Üye 0 Puan
08 Eylül 2026, 19:20
Gizli Profil
Komut yetkilendirme modülü başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
H
@hakankoc
Üye 0 Puan
09 Eylül 2026, 10:18
Gizli Profil
performans için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
E
@emredemir
Üye 0 Puan
10 Eylül 2026, 01:15
Gizli Profil
Komut yetkilendirme modülü hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
O
@oguzipek
Üye 0 Puan
10 Eylül 2026, 16:13
Gizli Profil
Konuya eklenen event güvenliği notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Teşekkürler.
1 2
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi