FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Kayıt ve denetim log sistemi: Sürümleme ve bakım planı

20cevap 1,458okunma
U
@umutaslan
Üye 0 Puan
10 Ocak 2026, 15:03
Gizli Profil
Kaynak Tanımı
Kayıt ve denetim log sistemi, FivemBase Fivem Script kategorisinde sürümleme ve bakım planı çerçevesinde değerlendirilmektedir. Amaç; kurulum, uyumluluk ve bakım gereksinimlerini açık biçimde belgelemektir.

Teknik Kapsam
Dosya yapısı, bağımlılıklar, desteklenen sürümler ve yapılandırma seçenekleri paylaşım metninde belirtilmelidir. Değişiklikler önce test sunucusunda denenmeli; konsol kayıtları ve performans sonuçları karşılaştırılmalıdır.

Yayın Öncesi Kontroller
- SQL sorgularında parametreli yöntemlerin kullanılması.
- Lisans ve yeniden dağıtım koşullarının eklenmesi.
- Event adlarının ve erişim kapsamının belgelenmesi.

Kullanım Notu
İndirme bağlantısı varsa dosyanın kaynağı, lisansı ve bütünlük bilgisi yazılmalıdır. Gizli anahtarlar ve gerçek veritabanı bilgileri pakete eklenmemelidir.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (20)
1 2
O
@ozankoc
Üye 0 Puan
22 Ocak 2026, 12:39
Gizli Profil
Paylaşımın event güvenliği yönü pratik kullanım için değerli. Takipte olacağım.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
B
@barisunal63
Üye 0 Puan
03 Şubat 2026, 10:16
Gizli Profil
Bu başlık event güvenliği açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
M
@mesutguler
Üye 0 Puan
15 Şubat 2026, 07:52
Gizli Profil
Kayıt ve denetim log sistemi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Emeğinize sağlık.
B
@batuhanaltin
Üye 0 Puan
27 Şubat 2026, 05:29
Gizli Profil
Kayıt ve denetim log sistemi hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
C
@cerenaksoy
Üye 0 Puan
11 Mart 2026, 03:05
Gizli Profil
Kayıt ve denetim log sistemi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
O
@oguzozsoy
Üye 0 Puan
23 Mart 2026, 00:41
Gizli Profil
Bu konuda framework uyumu ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
E
@emrepolat
Üye 0 Puan
03 Nisan 2026, 22:18
Gizli Profil
Kayıt ve denetim log sistemi konusunda framework uyumu bölümü açıklayıcı olmuş. Takipte olacağım.
Y
@yusufakyol
Üye 0 Puan
15 Nisan 2026, 19:54
Gizli Profil
Kayıt ve denetim log sistemi konusunda framework uyumu bölümü açıklayıcı olmuş. Takipte olacağım.
B
@busraates51
Üye 0 Puan
27 Nisan 2026, 17:31
Gizli Profil
Özellikle framework uyumu kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Faydalı bir çalışma olmuş.
I
@ilkerakbulut
Üye 0 Puan
09 Mayıs 2026, 15:07
Gizli Profil
Bu konuda framework uyumu ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
1 2
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi