FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Karakter hikâyesi sinematik çekimi: Topluluk geri bildirimi için paylaşım

50cevap 2,167okunma
D
@damlaguney
Üye 0 Puan
10 Haziran 2025, 20:34
Gizli Profil
Paylaşım Kapsamı
Karakter hikâyesi sinematik çekimi, topluluk geri bildirimi için paylaşım amacıyla FivemBase topluluğuna sunulmaktadır. İçeriğin hangi sunucuda, hangi etkinlik kapsamında ve hangi araçlarla hazırlandığı kısa bir açıklamayla belirtilmelidir.

Yayın Kontrolleri
- Ekran görüntülerinin gereksiz biçimde sıkıştırılmaması.
- Müzik ve görsel içeriklerin kullanım izinlerinin kontrol edilmesi.
- İçeriğin sunucu ve forum kurallarına uygun olması.

Değerlendirme
Geri bildirim verirken kurgu, görüntü kalitesi, ses dengesi ve anlatım bütünlüğü gibi ölçülebilir unsurlara odaklanılması önerilir. Kişileri hedef alan yorumlardan kaçınılmalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
K
@kaanavci56
Üye 0 Puan
19 Mart 2026, 16:47
Gizli Profil
Karakter hikâyesi sinematik çekimi konusunda görsel kalite bölümü açıklayıcı olmuş. Takipte olacağım.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
T
@tolgaakdag
Üye 0 Puan
28 Mart 2026, 18:59
Gizli Profil
Konuya eklenen çekim tekniği notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
N
@nazlisari
Üye 0 Puan
06 Nisan 2026, 21:11
Gizli Profil
paylaşım izinleri bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
M
@muratkaratas
Üye 0 Puan
15 Nisan 2026, 23:23
Gizli Profil
Karakter hikâyesi sinematik çekimi hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
U
@umutcelik
Üye 0 Puan
25 Nisan 2026, 01:35
Gizli Profil
paylaşım izinleri ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Güncellemeleri bekliyorum.
N
@nazliince
Üye 0 Puan
04 Mayıs 2026, 03:47
Gizli Profil
Paylaşımın çekim tekniği yönü pratik kullanım için değerli. Takipte olacağım.
D
@deryakose
Üye 0 Puan
13 Mayıs 2026, 05:59
Gizli Profil
Karakter hikâyesi sinematik çekimi hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
E
@esraerdogan
Üye 0 Puan
22 Mayıs 2026, 08:11
Gizli Profil
K
@korayacar
Üye 0 Puan
31 Mayıs 2026, 10:23
Gizli Profil
O
@osmankurt
Üye 0 Puan
09 Haziran 2026, 12:35
Gizli Profil
Bu başlık çekim tekniği açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Teşekkürler.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi