FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Araç buluşması fotoğraf albümü: Görsel kalite ve kompozisyon değerlendirmesi

100cevap 1,154okunma
U
@umutavci
Üye 0 Puan
14 Ekim 2025, 14:19
Gizli Profil
Paylaşım Kapsamı
Araç buluşması fotoğraf albümü, görsel kalite ve kompozisyon değerlendirmesi amacıyla FivemBase topluluğuna sunulmaktadır. İçeriğin hangi sunucuda, hangi etkinlik kapsamında ve hangi araçlarla hazırlandığı kısa bir açıklamayla belirtilmelidir.

Yayın Kontrolleri
- Video bağlantılarının güvenilir platformlardan paylaşılması.
- Ekran görüntülerinin gereksiz biçimde sıkıştırılmaması.
- Müzik ve görsel içeriklerin kullanım izinlerinin kontrol edilmesi.

Değerlendirme
Geri bildirim verirken kurgu, görüntü kalitesi, ses dengesi ve anlatım bütünlüğü gibi ölçülebilir unsurlara odaklanılması önerilir. Kişileri hedef alan yorumlardan kaçınılmalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
N
@nazlialtin
Üye 0 Puan
17 Ekim 2025, 22:37
Gizli Profil
Araç buluşması fotoğraf albümü için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
D
@damlaakbulut
Üye 0 Puan
21 Ekim 2025, 06:55
Gizli Profil
Paylaşımın görsel kalite yönü pratik kullanım için değerli. Faydalı bir çalışma olmuş.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
T
@taylanbozkurt
Üye 0 Puan
24 Ekim 2025, 15:13
Gizli Profil
Paylaşımın görsel kalite yönü pratik kullanım için değerli. Faydalı bir çalışma olmuş.
O
@onurbozkurt
Üye 0 Puan
27 Ekim 2025, 23:31
Gizli Profil
Araç buluşması fotoğraf albümü hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
I
@ilkerguney
Üye 0 Puan
31 Ekim 2025, 07:49
Gizli Profil
kurgu düzeni bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
Z
@zeynepsoykan
Üye 0 Puan
03 Kasım 2025, 16:07
Gizli Profil
Özellikle çekim tekniği kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Teşekkürler.
K
@kaanguler
Üye 0 Puan
07 Kasım 2025, 00:25
Gizli Profil
Araç buluşması fotoğraf albümü başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
V
@volkankilic88
Üye 0 Puan
10 Kasım 2025, 08:43
Gizli Profil
Konuya eklenen görsel kalite notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Teşekkürler.
C
@cemsahin
Üye 0 Puan
13 Kasım 2025, 17:01
Gizli Profil
Araç buluşması fotoğraf albümü başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
A
@ayseates
Üye 0 Puan
17 Kasım 2025, 01:20
Gizli Profil
kurgu düzeni ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi