FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Şehir manzaraları ekran görüntüsü seçkisi: Kurgu ve anlatım düzeni incelemesi

50cevap 2,267okunma
E
@elifkorkmaz
Üye 0 Puan
22 Ocak 2026, 11:51
Gizli Profil
Paylaşım Kapsamı
Şehir manzaraları ekran görüntüsü seçkisi, kurgu ve anlatım düzeni incelemesi amacıyla FivemBase topluluğuna sunulmaktadır. İçeriğin hangi sunucuda, hangi etkinlik kapsamında ve hangi araçlarla hazırlandığı kısa bir açıklamayla belirtilmelidir.

Yayın Kontrolleri
- Müzik ve görsel içeriklerin kullanım izinlerinin kontrol edilmesi.
- İçeriğin sunucu ve forum kurallarına uygun olması.
- Görüntülerde kişisel bilgi veya özel yazışma bulunmaması.

Değerlendirme
Geri bildirim verirken kurgu, görüntü kalitesi, ses dengesi ve anlatım bütünlüğü gibi ölçülebilir unsurlara odaklanılması önerilir. Kişileri hedef alan yorumlardan kaçınılmalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
S
@selincelik
Üye 0 Puan
14 Mart 2026, 20:03
Gizli Profil
Özellikle görsel kalite kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Faydalı bir çalışma olmuş.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
Z
@zeynepbozkurt
Üye 0 Puan
19 Mart 2026, 12:05
Gizli Profil
Şehir manzaraları ekran görüntüsü seçkisi konusunda görsel kalite bölümü açıklayıcı olmuş. Takipte olacağım.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
H
@hasanerol82
Üye 0 Puan
24 Mart 2026, 04:06
Gizli Profil
Konuya eklenen çekim tekniği notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
E
@esraavci
Üye 0 Puan
28 Mart 2026, 20:07
Gizli Profil
paylaşım izinleri bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
B
@busraakdag
Üye 0 Puan
02 Nisan 2026, 12:08
Gizli Profil
Özellikle görsel kalite kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Faydalı bir çalışma olmuş.
D
@deryabozkurt
Üye 0 Puan
07 Nisan 2026, 04:09
Gizli Profil
I
@iremkara
Üye 0 Puan
11 Nisan 2026, 20:10
Gizli Profil
Şehir manzaraları ekran görüntüsü seçkisi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Emeğinize sağlık.
A
@aliunal
Üye 0 Puan
16 Nisan 2026, 12:11
Gizli Profil
paylaşım izinleri bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
I
@ilkerkaplan
Üye 0 Puan
21 Nisan 2026, 04:12
Gizli Profil
paylaşım izinleri için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
S
@serkanguney
Üye 0 Puan
25 Nisan 2026, 20:13
Gizli Profil
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi