FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Sunucu açılışı tanıtım videosu: Topluluk geri bildirimi için paylaşım

20cevap 164okunma
G
@gokhanozcelik
Üye 0 Puan
31 Temmuz 2025, 00:04
Gizli Profil
Paylaşım Kapsamı
Sunucu açılışı tanıtım videosu, topluluk geri bildirimi için paylaşım amacıyla FivemBase topluluğuna sunulmaktadır. İçeriğin hangi sunucuda, hangi etkinlik kapsamında ve hangi araçlarla hazırlandığı kısa bir açıklamayla belirtilmelidir.

Yayın Kontrolleri
- Ekran görüntülerinin gereksiz biçimde sıkıştırılmaması.
- Müzik ve görsel içeriklerin kullanım izinlerinin kontrol edilmesi.
- İçeriğin sunucu ve forum kurallarına uygun olması.

Değerlendirme
Geri bildirim verirken kurgu, görüntü kalitesi, ses dengesi ve anlatım bütünlüğü gibi ölçülebilir unsurlara odaklanılması önerilir. Kişileri hedef alan yorumlardan kaçınılmalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (20)
1 2
U
@ugurdag
Üye 0 Puan
19 Ağustos 2025, 16:40
Gizli Profil
Sunucu açılışı tanıtım videosu konusunda çekim tekniği bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
D
@damlaturan
Üye 0 Puan
08 Eylül 2025, 09:16
Gizli Profil
kurgu düzeni bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
O
@osmanpolat
Üye 0 Puan
28 Eylül 2025, 01:53
Gizli Profil
kurgu düzeni ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
A
@ardakurt
Üye 0 Puan
17 Ekim 2025, 18:29
Gizli Profil
kurgu düzeni ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
E
@erenaydin
Üye 0 Puan
06 Kasım 2025, 11:06
Gizli Profil
Konuya eklenen görsel kalite notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Teşekkürler.
M
@mustafaozdemir
Üye 0 Puan
26 Kasım 2025, 03:42
Gizli Profil
Bu konuda çekim tekniği ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Takipte olacağım.
E
@erenyildiz
Üye 0 Puan
15 Aralık 2025, 20:18
Gizli Profil
Sunucu açılışı tanıtım videosu hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
D
@damlakorkmaz
Üye 0 Puan
04 Ocak 2026, 12:55
Gizli Profil
Sunucu açılışı tanıtım videosu başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
F
@fatmaozdemir
Üye 0 Puan
24 Ocak 2026, 05:31
Gizli Profil
Sunucu açılışı tanıtım videosu için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
D
@damlakaraca
Üye 0 Puan
12 Şubat 2026, 22:07
Gizli Profil
Sunucu açılışı tanıtım videosu için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
1 2
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi