FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Topluluk kurallarının anlaşılır yazılması: Dengeli yönetim yaklaşımı

20cevap 65okunma
M
@mervekorkmaz
Üye 0 Puan
23 Temmuz 2025, 22:26
Gizli Profil
Konu Çerçevesi
Topluluk kurallarının anlaşılır yazılması, dengeli yönetim yaklaşımı bakımından FivemBase Tartışma ve Sohbet Alanı kategorisinde değerlendirmeye açılmıştır. Amaç, farklı deneyimleri düzenli ve yapıcı bir tartışma altında toplamaktır.

Değerlendirme Başlıkları
- Eleştirilerin kişi yerine uygulama ve süreçlere yöneltilmesi.
- Örneklerin kısa, açık ve bağlamıyla birlikte aktarılması.
- Kişisel bilgilerin ve özel yazışmaların paylaşılmaması.

Katılım Notu
Görüşlerinizi somut örnekler ve uygulanabilir önerilerle paylaşın. Kişileri hedef alan ifadeler yerine süreçlere, kurallara ve kullanıcı deneyimine odaklanın.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (20)
1 2
B
@burakakman
Üye 0 Puan
12 Ağustos 2025, 23:07
Gizli Profil
Paylaşımın adil yönetim yönü pratik kullanım için değerli. Takipte olacağım.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
E
@esraunal
Üye 0 Puan
01 Eylül 2025, 23:48
Gizli Profil
Topluluk kurallarının anlaşılır yazılması konusunda iletişim kültürü bölümü açıklayıcı olmuş. Takipte olacağım.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
S
@serkansahin
Üye 0 Puan
22 Eylül 2025, 00:29
Gizli Profil
topluluk geri bildirimi bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
A
@ahmetozturk
Üye 0 Puan
12 Ekim 2025, 01:10
Gizli Profil
topluluk geri bildirimi ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Güncellemeleri bekliyorum.
O
@oguzacar
Üye 0 Puan
01 Kasım 2025, 01:51
Gizli Profil
Paylaşımın adil yönetim yönü pratik kullanım için değerli. Takipte olacağım.
Z
@zeynepipek
Üye 0 Puan
21 Kasım 2025, 02:32
Gizli Profil
Konuya eklenen adil yönetim notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
U
@ugurguler18
Üye 0 Puan
11 Aralık 2025, 03:13
Gizli Profil
Topluluk kurallarının anlaşılır yazılması için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Emeğinize sağlık.
U
@umutkilic
Üye 0 Puan
31 Aralık 2025, 03:54
Gizli Profil
Bu konuda iletişim kültürü ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
O
@osmandemir
Üye 0 Puan
20 Ocak 2026, 04:35
Gizli Profil
Özellikle iletişim kültürü kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Faydalı bir çalışma olmuş.
H
@hasanince
Üye 0 Puan
09 Şubat 2026, 05:16
Gizli Profil
topluluk geri bildirimi bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
1 2
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi