FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Mimari ve mekân tasarımı incelemesi: Telif ve paylaşım izinleriyle birlikte sunum

100cevap 2,100okunma
E
@erenavci
Üye 0 Puan
28 Temmuz 2025, 14:09
Gizli Profil
Paylaşım Kapsamı
Mimari ve mekân tasarımı incelemesi, telif ve paylaşım izinleriyle birlikte sunum amacıyla FivemBase topluluğuna sunulmaktadır. İçeriğin hangi sunucuda, hangi etkinlik kapsamında ve hangi araçlarla hazırlandığı kısa bir açıklamayla belirtilmelidir.

Yayın Kontrolleri
- İçeriğin sunucu ve forum kurallarına uygun olması.
- Görüntülerde kişisel bilgi veya özel yazışma bulunmaması.
- Video bağlantılarının güvenilir platformlardan paylaşılması.

Değerlendirme
Geri bildirim verirken kurgu, görüntü kalitesi, ses dengesi ve anlatım bütünlüğü gibi ölçülebilir unsurlara odaklanılması önerilir. Kişileri hedef alan yorumlardan kaçınılmalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
U
@ugurayaz
Üye 0 Puan
01 Ağustos 2025, 17:00
Gizli Profil
paylaşım izinleri için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
F
@fatmaerdem
Üye 0 Puan
05 Ağustos 2025, 19:50
Gizli Profil
Bu başlık çekim tekniği açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
H
@hasansahin
Üye 0 Puan
09 Ağustos 2025, 22:40
Gizli Profil
paylaşım izinleri bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Y
@yusufakdag59
Üye 0 Puan
14 Ağustos 2025, 01:30
Gizli Profil
paylaşım izinleri bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
K
@korayozsoy
Üye 0 Puan
18 Ağustos 2025, 04:21
Gizli Profil
Mimari ve mekân tasarımı incelemesi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Emeğinize sağlık.
D
@deryasimsek
Üye 0 Puan
22 Ağustos 2025, 07:11
Gizli Profil
Mimari ve mekân tasarımı incelemesi konusunda görsel kalite bölümü açıklayıcı olmuş. Teşekkürler.
E
@eceacar
Üye 0 Puan
26 Ağustos 2025, 10:01
Gizli Profil
Konuya eklenen çekim tekniği notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Takipte olacağım.
E
@emredemir
Üye 0 Puan
30 Ağustos 2025, 12:52
Gizli Profil
Mimari ve mekân tasarımı incelemesi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
C
@cankaratas
Üye 0 Puan
03 Eylül 2025, 15:42
Gizli Profil
Mimari ve mekân tasarımı incelemesi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Emeğinize sağlık.
A
@ahmetpolat
Üye 0 Puan
07 Eylül 2025, 18:32
Gizli Profil
Paylaşımın çekim tekniği yönü pratik kullanım için değerli. Teşekkürler.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi