FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Sancak Grubu: Yeni üye kabulü ve eğitim süreci

20cevap 2,221okunma
U
@umutkurt
Üye 0 Puan
20 Mart 2026, 02:34
Gizli Profil
Proje Tanıtımı
Sancak Grubu projesi, yeni üye kabulü ve eğitim süreci yaklaşımıyla planlanan bir FiveM oluşumudur. Bu konu; projenin amacını, hedef kitlesini ve katılım çerçevesini düzenli biçimde sunmak için hazırlanmıştır.

Tanıtımda Yer Alması Gerekenler
- İletişim bilgilerinin güvenli kanallarla paylaşılması.
- Ekibin rol amacı ve faaliyet alanının açıkça yazılması.
- Sunucu kurallarının ekip içi kurallardan öncelikli olması.

Topluluk İlkesi
Katılım şartları, iletişim kanalları ve güncel durum proje yönetimi tarafından açıkça belirtilmelidir. Tanıtım doğrulanabilir bilgiler içermeli; başka toplulukların marka ve çalışmalarını izinsiz kullanmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (20)
1 2
S
@sinandemir
Üye 0 Puan
28 Mart 2026, 17:55
Gizli Profil
Bu başlık ekip disiplini açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
C
@cemayaz
Üye 0 Puan
06 Nisan 2026, 09:15
Gizli Profil
görev paylaşımı ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
O
@oguzguler
Üye 0 Puan
15 Nisan 2026, 00:36
Gizli Profil
görev paylaşımı bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
A
@ahmetbasar
Üye 0 Puan
23 Nisan 2026, 15:57
Gizli Profil
görev paylaşımı için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
M
@melissen
Üye 0 Puan
02 Mayıs 2026, 07:17
Gizli Profil
Konuya eklenen ekip disiplini notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
O
@oguzdogan
Üye 0 Puan
10 Mayıs 2026, 22:38
Gizli Profil
Konuya eklenen ekip disiplini notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
B
@busraakdag
Üye 0 Puan
19 Mayıs 2026, 13:59
Gizli Profil
Bu konuda rol planlaması ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
B
@batuhansoykan
Üye 0 Puan
28 Mayıs 2026, 05:19
Gizli Profil
Sancak Grubu hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
E
@eceozsoy
Üye 0 Puan
05 Haziran 2026, 20:40
Gizli Profil
görev paylaşımı bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
U
@umuterol
Üye 0 Puan
14 Haziran 2026, 12:01
Gizli Profil
Sancak Grubu başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
1 2
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi