FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Miras Kolektifi: Hikâye tabanlı birlik yapılanması

20cevap 1,742okunma
S
@sinanipek
Üye 0 Puan
27 Mart 2025, 09:04
Gizli Profil
Proje Tanıtımı
Miras Kolektifi projesi, hikâye tabanlı birlik yapılanması yaklaşımıyla planlanan bir FiveM oluşumudur. Bu konu; projenin amacını, hedef kitlesini ve katılım çerçevesini düzenli biçimde sunmak için hazırlanmıştır.

Tanıtımda Yer Alması Gerekenler
- Üyelik koşullarında yanıltıcı ifadeler kullanılmaması.
- İletişim bilgilerinin güvenli kanallarla paylaşılması.
- Ekibin rol amacı ve faaliyet alanının açıkça yazılması.

Topluluk İlkesi
Katılım şartları, iletişim kanalları ve güncel durum proje yönetimi tarafından açıkça belirtilmelidir. Tanıtım doğrulanabilir bilgiler içermeli; başka toplulukların marka ve çalışmalarını izinsiz kullanmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (20)
1 2
D
@damlayildirim
Üye 0 Puan
22 Nisan 2025, 01:15
Gizli Profil
Özellikle ekip disiplini kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Faydalı bir çalışma olmuş.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
O
@orhantoprak
Üye 0 Puan
17 Mayıs 2025, 17:26
Gizli Profil
Miras Kolektifi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
I
@ilkeraslan61
Üye 0 Puan
12 Haziran 2025, 09:36
Gizli Profil
Bu başlık rol planlaması açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Teşekkürler.
S
@selimkaratas39
Üye 0 Puan
08 Temmuz 2025, 01:47
Gizli Profil
Miras Kolektifi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Emeğinize sağlık.
C
@canerturk
Üye 0 Puan
02 Ağustos 2025, 17:58
Gizli Profil
üye kabul süreci ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Güncellemeleri bekliyorum.
C
@cemkilic
Üye 0 Puan
28 Ağustos 2025, 10:08
Gizli Profil
üye kabul süreci bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
T
@taylansari
Üye 0 Puan
23 Eylül 2025, 02:19
Gizli Profil
Bu konuda ekip disiplini ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
A
@alierdogan
Üye 0 Puan
18 Ekim 2025, 18:29
Gizli Profil
Bu konuda ekip disiplini ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
H
@hakanbasar83
Üye 0 Puan
13 Kasım 2025, 10:40
Gizli Profil
üye kabul süreci bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
M
@mesutates
Üye 0 Puan
09 Aralık 2025, 02:51
Gizli Profil
üye kabul süreci için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
1 2
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi