FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Vadi Kulübü: Şeffaf yönetim ve sürdürülebilir ekip kültürü

100cevap 1,387okunma
T
@tolgakurt
Üye 0 Puan
30 Mart 2025, 06:47
Gizli Profil
Proje Tanıtımı
Vadi Kulübü projesi, şeffaf yönetim ve sürdürülebilir ekip kültürü yaklaşımıyla planlanan bir FiveM oluşumudur. Bu konu; projenin amacını, hedef kitlesini ve katılım çerçevesini düzenli biçimde sunmak için hazırlanmıştır.

Tanıtımda Yer Alması Gerekenler
- Üyelik koşullarında yanıltıcı ifadeler kullanılmaması.
- İletişim bilgilerinin güvenli kanallarla paylaşılması.
- Ekibin rol amacı ve faaliyet alanının açıkça yazılması.

Topluluk İlkesi
Katılım şartları, iletişim kanalları ve güncel durum proje yönetimi tarafından açıkça belirtilmelidir. Tanıtım doğrulanabilir bilgiler içermeli; başka toplulukların marka ve çalışmalarını izinsiz kullanmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
T
@taylanyilmaz
Üye 0 Puan
04 Nisan 2025, 14:12
Gizli Profil
üye kabul süreci için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
A
@ardabulut
Üye 0 Puan
09 Nisan 2025, 21:38
Gizli Profil
Vadi Kulübü için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
O
@orhansari
Üye 0 Puan
15 Nisan 2025, 05:03
Gizli Profil
üye kabul süreci bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
O
@onurkeskin
Üye 0 Puan
20 Nisan 2025, 12:29
Gizli Profil
üye kabul süreci ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Emeğinize sağlık.
K
@korayaltin
Üye 0 Puan
25 Nisan 2025, 19:54
Gizli Profil
Bu konuda ekip disiplini ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
E
@eceunal
Üye 0 Puan
01 Mayıs 2025, 03:20
Gizli Profil
Konuya eklenen rol planlaması notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Takipte olacağım.
E
@eliftekin
Üye 0 Puan
06 Mayıs 2025, 10:46
Gizli Profil
Bu konuda ekip disiplini ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
B
@berktekin
Üye 0 Puan
11 Mayıs 2025, 18:11
Gizli Profil
Konuya eklenen rol planlaması notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Takipte olacağım.
O
@ozankoc
Üye 0 Puan
17 Mayıs 2025, 01:37
Gizli Profil
Vadi Kulübü için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
B
@berksoykan
Üye 0 Puan
22 Mayıs 2025, 09:02
Gizli Profil
üye kabul süreci ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Emeğinize sağlık.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi