FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Vadi Ekibi: Hikâye tabanlı birlik yapılanması

50cevap 2,184okunma
K
@keremtas
Üye 0 Puan
10 Şubat 2025, 15:00
Gizli Profil
Proje Tanıtımı
Vadi Ekibi projesi, hikâye tabanlı birlik yapılanması yaklaşımıyla planlanan bir FiveM oluşumudur. Bu konu; projenin amacını, hedef kitlesini ve katılım çerçevesini düzenli biçimde sunmak için hazırlanmıştır.

Tanıtımda Yer Alması Gerekenler
- Sunucu kurallarının ekip içi kurallardan öncelikli olması.
- Başka ekiplerin isim ve içerik haklarına saygı gösterilmesi.
- Üyelik koşullarında yanıltıcı ifadeler kullanılmaması.

Topluluk İlkesi
Katılım şartları, iletişim kanalları ve güncel durum proje yönetimi tarafından açıkça belirtilmelidir. Tanıtım doğrulanabilir bilgiler içermeli; başka toplulukların marka ve çalışmalarını izinsiz kullanmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
B
@berkguney
Üye 0 Puan
22 Şubat 2025, 01:46
Gizli Profil
Vadi Ekibi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
V
@volkanozcelik
Üye 0 Puan
05 Mart 2025, 12:33
Gizli Profil
Vadi Ekibi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
I
@ibrahimguney
Üye 0 Puan
16 Mart 2025, 23:20
Gizli Profil
Paylaşımın rol planlaması yönü pratik kullanım için değerli. Faydalı bir çalışma olmuş.
U
@ugursahin
Üye 0 Puan
28 Mart 2025, 10:07
Gizli Profil
Vadi Ekibi hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
B
@batuhanavci
Üye 0 Puan
08 Nisan 2025, 20:54
Gizli Profil
üye kabul süreci için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
N
@nazlikilic
Üye 0 Puan
20 Nisan 2025, 07:41
Gizli Profil
Vadi Ekibi konusunda ekip disiplini bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
S
@selimcelik
Üye 0 Puan
01 Mayıs 2025, 18:27
Gizli Profil
üye kabul süreci için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
C
@canyilmaz
Üye 0 Puan
13 Mayıs 2025, 05:14
Gizli Profil
Konuya eklenen rol planlaması notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Teşekkürler.
A
@ayseakdag
Üye 0 Puan
24 Mayıs 2025, 16:01
Gizli Profil
Vadi Ekibi hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
M
@mesutates
Üye 0 Puan
05 Haziran 2025, 02:48
Gizli Profil
Bu konuda ekip disiplini ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Takipte olacağım.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi