FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Yeni Proje Topluluğu: Uzun vadeli topluluk gelişim planı

50cevap 842okunma
A
@aysesoykan
Üye 0 Puan
16 Eylül 2025, 10:18
Gizli Profil
Proje Tanıtımı
Yeni Proje Topluluğu projesi, uzun vadeli topluluk gelişim planı yaklaşımıyla planlanan bir FiveM oluşumudur. Bu konu; projenin amacını, hedef kitlesini ve katılım çerçevesini düzenli biçimde sunmak için hazırlanmıştır.

Tanıtımda Yer Alması Gerekenler
- Yetkili rollerinin ve iletişim kanallarının güncel tutulması.
- Paylaşılan çalışmaların lisans ve kullanım şartlarına uyulması.
- Topluluğun amacı ve katılım koşullarının açıklanması.

Topluluk İlkesi
Katılım şartları, iletişim kanalları ve güncel durum proje yönetimi tarafından açıkça belirtilmelidir. Tanıtım doğrulanabilir bilgiler içermeli; başka toplulukların marka ve çalışmalarını izinsiz kullanmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
O
@osmantekin
Üye 0 Puan
23 Eylül 2025, 14:35
Gizli Profil
Yeni Proje Topluluğu hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
S
@selinerdem
Üye 0 Puan
30 Eylül 2025, 18:52
Gizli Profil
katılım koşulları bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
E
@esratekin
Üye 0 Puan
07 Ekim 2025, 23:09
Gizli Profil
Özellikle iletişim kanalları kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Faydalı bir çalışma olmuş.
H
@huseyinsen
Üye 0 Puan
15 Ekim 2025, 03:26
Gizli Profil
katılım koşulları ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Güncellemeleri bekliyorum.
B
@bariserdem
Üye 0 Puan
22 Ekim 2025, 07:43
Gizli Profil
Özellikle iletişim kanalları kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Faydalı bir çalışma olmuş.
I
@ibrahimaksoy
Üye 0 Puan
29 Ekim 2025, 12:00
Gizli Profil
Yeni Proje Topluluğu için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Emeğinize sağlık.
A
@aliaksoy
Üye 0 Puan
05 Kasım 2025, 16:17
Gizli Profil
Yeni Proje Topluluğu hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
E
@elifkaraca
Üye 0 Puan
12 Kasım 2025, 20:35
Gizli Profil
katılım koşulları bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
C
@cerenkaya
Üye 0 Puan
20 Kasım 2025, 00:52
Gizli Profil
Konuya eklenen topluluk yapısı notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
A
@ahmetyilmaz
Üye 0 Puan
27 Kasım 2025, 05:09
Gizli Profil
katılım koşulları için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi