FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Birlik FiveM Topluluğu: Bilgi paylaşımı ve ortak proje kültürü

100cevap 532okunma
G
@gokhandogan
Üye 0 Puan
31 Mayıs 2026, 14:00
Gizli Profil
Proje Tanıtımı
Birlik FiveM Topluluğu projesi, bilgi paylaşımı ve ortak proje kültürü yaklaşımıyla planlanan bir FiveM oluşumudur. Bu konu; projenin amacını, hedef kitlesini ve katılım çerçevesini düzenli biçimde sunmak için hazırlanmıştır.

Tanıtımda Yer Alması Gerekenler
- Paylaşılan çalışmaların lisans ve kullanım şartlarına uyulması.
- Topluluğun amacı ve katılım koşullarının açıklanması.
- Kişisel verilerin izinsiz toplanmaması.

Topluluk İlkesi
Katılım şartları, iletişim kanalları ve güncel durum proje yönetimi tarafından açıkça belirtilmelidir. Tanıtım doğrulanabilir bilgiler içermeli; başka toplulukların marka ve çalışmalarını izinsiz kullanmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
B
@barissen
Üye 0 Puan
06 Eylül 2026, 17:54
Gizli Profil
Birlik FiveM Topluluğu konusunda topluluk yapısı bölümü açıklayıcı olmuş. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
E
@eceayaz
Üye 0 Puan
07 Eylül 2026, 19:48
Gizli Profil
Birlik FiveM Topluluğu başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
G
@gokhanacar
Üye 0 Puan
08 Eylül 2026, 21:41
Gizli Profil
ortak proje kültürü bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
I
@ibrahimdemir
Üye 0 Puan
09 Eylül 2026, 23:34
Gizli Profil
Birlik FiveM Topluluğu konusunda topluluk yapısı bölümü açıklayıcı olmuş. Teşekkürler.
K
@kaanozturk
Üye 0 Puan
11 Eylül 2026, 01:28
Gizli Profil
Birlik FiveM Topluluğu için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
K
@keremsoykan98
Üye 0 Puan
12 Eylül 2026, 03:21
Gizli Profil
Bu başlık iletişim kanalları açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
N
@nazlibozkurt
Üye 0 Puan
13 Eylül 2026, 05:14
Gizli Profil
Paylaşımın iletişim kanalları yönü pratik kullanım için değerli. Teşekkürler.
A
@ardayildirim
Üye 0 Puan
14 Eylül 2026, 07:08
Gizli Profil
Birlik FiveM Topluluğu için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
Y
@yakupguney
Üye 0 Puan
15 Eylül 2026, 09:01
Gizli Profil
Bu konuda topluluk yapısı ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
Z
@zeyneperdogan
Üye 0 Puan
16 Eylül 2026, 10:54
Gizli Profil
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi