FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Anadolu Geliştirici Topluluğu: Kaynak paylaşımında emeğe saygı ilkesi

50cevap 588okunma
K
@keremakbulut
Üye 0 Puan
20 Ağustos 2026, 07:01
Gizli Profil
Proje Tanıtımı
Anadolu Geliştirici Topluluğu projesi, kaynak paylaşımında emeğe saygı ilkesi yaklaşımıyla planlanan bir FiveM oluşumudur. Bu konu; projenin amacını, hedef kitlesini ve katılım çerçevesini düzenli biçimde sunmak için hazırlanmıştır.

Tanıtımda Yer Alması Gerekenler
- Topluluğun amacı ve katılım koşullarının açıklanması.
- Kişisel verilerin izinsiz toplanmaması.
- Topluluk kurallarının tüm üyelere eşit uygulanması.

Topluluk İlkesi
Katılım şartları, iletişim kanalları ve güncel durum proje yönetimi tarafından açıkça belirtilmelidir. Tanıtım doğrulanabilir bilgiler içermeli; başka toplulukların marka ve çalışmalarını izinsiz kullanmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
L
@leventavci
Üye 0 Puan
20 Ağustos 2026, 20:18
Gizli Profil
Anadolu Geliştirici Topluluğu için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
E
@ececetin
Üye 0 Puan
21 Ağustos 2026, 09:35
Gizli Profil
katılım koşulları için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
Z
@zaferaydin
Üye 0 Puan
21 Ağustos 2026, 22:53
Gizli Profil
Anadolu Geliştirici Topluluğu başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Emeğinize sağlık.
U
@uguryilmaz
Üye 0 Puan
22 Ağustos 2026, 12:10
Gizli Profil
Konuya eklenen topluluk yapısı notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Takipte olacağım.
V
@volkansari
Üye 0 Puan
23 Ağustos 2026, 01:28
Gizli Profil
Anadolu Geliştirici Topluluğu için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
C
@cemozturk
Üye 0 Puan
23 Ağustos 2026, 14:45
Gizli Profil
Özellikle iletişim kanalları kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Takipte olacağım.
S
@selimsen
Üye 0 Puan
24 Ağustos 2026, 04:02
Gizli Profil
katılım koşulları için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Notlarıma ekledim.
K
@keremakbulut
Üye 0 Puan
24 Ağustos 2026, 17:20
Gizli Profil
Anadolu Geliştirici Topluluğu hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Güncellemeleri bekliyorum.
E
@emrekurt
Üye 0 Puan
25 Ağustos 2026, 06:37
Gizli Profil
Anadolu Geliştirici Topluluğu konusunda iletişim kanalları bölümü açıklayıcı olmuş. Teşekkürler.
O
@orhanduman
Üye 0 Puan
25 Ağustos 2026, 19:55
Gizli Profil
Paylaşımın topluluk yapısı yönü pratik kullanım için değerli. Teşekkürler.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi