FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Poyraz Şehir Roleplay: Şeffaf yönetim ve düzenli etkinlik planı

50cevap 1,385okunma
K
@kaantas
Üye 0 Puan
28 Mart 2026, 00:28
Gizli Profil
Proje Tanıtımı
Poyraz Şehir Roleplay projesi, şeffaf yönetim ve düzenli etkinlik planı yaklaşımıyla planlanan bir FiveM oluşumudur. Bu konu; projenin amacını, hedef kitlesini ve katılım çerçevesini düzenli biçimde sunmak için hazırlanmıştır.

Tanıtımda Yer Alması Gerekenler
- Sunucu türü, hedef kitle ve temel rol yaklaşımının açıkça belirtilmesi.
- Kullanılan özel içerikler için gerekli izinlerin bulunması.
- Kuralların ve yaş sınırının görünür biçimde paylaşılması.

Topluluk İlkesi
Katılım şartları, iletişim kanalları ve güncel durum proje yönetimi tarafından açıkça belirtilmelidir. Tanıtım doğrulanabilir bilgiler içermeli; başka toplulukların marka ve çalışmalarını izinsiz kullanmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
O
@onuraltin18
Üye 0 Puan
04 Mayıs 2026, 10:40
Gizli Profil
ekonomi dengesi bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
F
@fatmasari
Üye 0 Puan
07 Mayıs 2026, 20:19
Gizli Profil
ekonomi dengesi bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
I
@ismailkose
Üye 0 Puan
11 Mayıs 2026, 05:58
Gizli Profil
Poyraz Şehir Roleplay hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
L
@leventipek
Üye 0 Puan
14 Mayıs 2026, 15:37
Gizli Profil
Konuya eklenen sunucu tanıtımı notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Teşekkürler.
O
@orhanturan
Üye 0 Puan
18 Mayıs 2026, 01:16
Gizli Profil
Poyraz Şehir Roleplay konusunda rol düzeni bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
Z
@zaferozkan
Üye 0 Puan
21 Mayıs 2026, 10:56
Gizli Profil
Poyraz Şehir Roleplay hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
Y
@yakupince
Üye 0 Puan
24 Mayıs 2026, 20:35
Gizli Profil
Paylaşımın sunucu tanıtımı yönü pratik kullanım için değerli. Faydalı bir çalışma olmuş.
H
@hakanozkan
Üye 0 Puan
28 Mayıs 2026, 06:14
Gizli Profil
Paylaşımın sunucu tanıtımı yönü pratik kullanım için değerli. Faydalı bir çalışma olmuş.
O
@oguzince
Üye 0 Puan
31 Mayıs 2026, 15:53
Gizli Profil
ekonomi dengesi ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
S
@sinankorkmaz
Üye 0 Puan
04 Haziran 2026, 01:32
Gizli Profil
ekonomi dengesi için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi