FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Sahil Şehir Roleplay: Ciddi rol kuralları ve erişilebilir destek

20cevap 925okunma
V
@volkanozdemir72
Üye 0 Puan
22 Aralık 2025, 08:29
Gizli Profil
Proje Tanıtımı
Sahil Şehir Roleplay projesi, ciddi rol kuralları ve erişilebilir destek yaklaşımıyla planlanan bir FiveM oluşumudur. Bu konu; projenin amacını, hedef kitlesini ve katılım çerçevesini düzenli biçimde sunmak için hazırlanmıştır.

Tanıtımda Yer Alması Gerekenler
- Kuralların ve yaş sınırının görünür biçimde paylaşılması.
- Bağlantı ve başvuru bilgilerinin güncel tutulması.
- Gerçek dışı oyuncu sayısı veya başarı iddialarından kaçınılması.

Topluluk İlkesi
Katılım şartları, iletişim kanalları ve güncel durum proje yönetimi tarafından açıkça belirtilmelidir. Tanıtım doğrulanabilir bilgiler içermeli; başka toplulukların marka ve çalışmalarını izinsiz kullanmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (20)
1 2
O
@onurkose
Üye 0 Puan
12 Mayıs 2026, 08:27
Gizli Profil
yeni oyuncu süreci bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
A
@alikaratas
Üye 0 Puan
25 Mayıs 2026, 04:05
Gizli Profil
yeni oyuncu süreci ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
C
@cemdag
Üye 0 Puan
06 Haziran 2026, 23:43
Gizli Profil
yeni oyuncu süreci için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
B
@busrakilic
Üye 0 Puan
19 Haziran 2026, 19:21
Gizli Profil
Sahil Şehir Roleplay konusunda sunucu tanıtımı bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
E
@eceacar
Üye 0 Puan
02 Temmuz 2026, 14:59
Gizli Profil
Sahil Şehir Roleplay hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
A
@ahmetsimsek
Üye 0 Puan
15 Temmuz 2026, 10:37
Gizli Profil
yeni oyuncu süreci bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
O
@oguzince
Üye 0 Puan
28 Temmuz 2026, 06:15
Gizli Profil
Konuya eklenen rol düzeni notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Teşekkürler.
F
@furkanerdogan
Üye 0 Puan
10 Ağustos 2026, 01:54
Gizli Profil
Sahil Şehir Roleplay konusunda sunucu tanıtımı bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
A
@ahmetbulut
Üye 0 Puan
22 Ağustos 2026, 21:32
Gizli Profil
Sahil Şehir Roleplay başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
A
@aliyildiz
Üye 0 Puan
04 Eylül 2026, 17:10
Gizli Profil
Sahil Şehir Roleplay başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
1 2
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi