FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Yetkili ve oyuncu iletişiminde şeffaflık: İyi uygulamaların değerlendirilmesi

50cevap 1,013okunma
H
@hasanozsoy
Üye 0 Puan
03 Ekim 2025, 16:43
Gizli Profil
Konu Çerçevesi
Yetkili ve oyuncu iletişiminde şeffaflık, iyi uygulamaların değerlendirilmesi bakımından FivemBase Tartışma ve Sohbet Alanı kategorisinde değerlendirmeye açılmıştır. Amaç, farklı deneyimleri düzenli ve yapıcı bir tartışma altında toplamaktır.

Değerlendirme Başlıkları
- Örneklerin kısa, açık ve bağlamıyla birlikte aktarılması.
- Kişisel bilgilerin ve özel yazışmaların paylaşılmaması.
- Farklı sunucu yapılarına uyarlanabilir öneriler sunulması.

Katılım Notu
Görüşlerinizi somut örnekler ve uygulanabilir önerilerle paylaşın. Kişileri hedef alan ifadeler yerine süreçlere, kurallara ve kullanıcı deneyimine odaklanın.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
K
@keremkaya
Üye 0 Puan
10 Ekim 2025, 12:52
Gizli Profil
Konuya eklenen iletişim kültürü notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
A
@ardaerol
Üye 0 Puan
17 Ekim 2025, 09:02
Gizli Profil
oyuncu deneyimi bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
O
@orhanerdem
Üye 0 Puan
24 Ekim 2025, 05:11
Gizli Profil
Yetkili ve oyuncu iletişiminde şeffaflık başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
H
@hasantas
Üye 0 Puan
31 Ekim 2025, 01:21
Gizli Profil
Bu başlık iletişim kültürü açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
Y
@yakupyildiz
Üye 0 Puan
06 Kasım 2025, 21:30
Gizli Profil
oyuncu deneyimi için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
K
@kaanyildiz
Üye 0 Puan
13 Kasım 2025, 17:40
Gizli Profil
oyuncu deneyimi bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
I
@ismailaslan
Üye 0 Puan
20 Kasım 2025, 13:49
Gizli Profil
Yetkili ve oyuncu iletişiminde şeffaflık konusunda adil yönetim bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
D
@damlapolat
Üye 0 Puan
27 Kasım 2025, 09:59
Gizli Profil
oyuncu deneyimi için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Z
@zafererdem
Üye 0 Puan
04 Aralık 2025, 06:08
Gizli Profil
Bu başlık iletişim kültürü açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
U
@ugurakbulut
Üye 0 Puan
11 Aralık 2025, 02:18
Gizli Profil
Bu konuda adil yönetim ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Takipte olacağım.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi