FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Sunucu değiştirirken profil ve ayar kontrolü: Güvenlik ve kullanıcı deneyimi önerileri

100cevap 1,318okunma
Z
@zaferozkan
Üye 0 Puan
04 Ekim 2025, 04:26
Gizli Profil
Konu Çerçevesi
Sunucu değiştirirken profil ve ayar kontrolü, güvenlik ve kullanıcı deneyimi önerileri bakımından FivemBase Fivem Genel kategorisinde değerlendirmeye açılmıştır. Amaç, farklı deneyimleri düzenli ve yapıcı bir tartışma altında toplamaktır.

Değerlendirme Başlıkları
- Performans değişikliklerinin tek tek uygulanıp karşılaştırılması.
- Bilinmeyen kaynaklardan indirilen dosyaların kullanılmaması.
- Sunucuya özgü kuralların bağlantı öncesinde okunması.

Katılım Notu
Görüşlerinizi somut örnekler ve uygulanabilir önerilerle paylaşın. Kişileri hedef alan ifadeler yerine süreçlere, kurallara ve kullanıcı deneyimine odaklanın.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
H
@hakanerturk
Üye 0 Puan
22 Şubat 2026, 14:14
Gizli Profil
Özellikle oyuncu deneyimi kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
M
@mustafakaplan
Üye 0 Puan
26 Şubat 2026, 01:01
Gizli Profil
bağlantı süreci için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
U
@ugurerol
Üye 0 Puan
01 Mart 2026, 11:48
Gizli Profil
Özellikle oyuncu deneyimi kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Teşekkürler.
K
@kaanaslan
Üye 0 Puan
04 Mart 2026, 22:34
Gizli Profil
Sunucu değiştirirken profil ve ayar kontrolü için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
U
@umutdag
Üye 0 Puan
08 Mart 2026, 09:21
Gizli Profil
Sunucu değiştirirken profil ve ayar kontrolü için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
M
@mustafaduman
Üye 0 Puan
11 Mart 2026, 20:07
Gizli Profil
bağlantı süreci ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
B
@batuhanerdogan
Üye 0 Puan
15 Mart 2026, 06:54
Gizli Profil
Sunucu değiştirirken profil ve ayar kontrolü hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
A
@ardaozcelik
Üye 0 Puan
18 Mart 2026, 17:40
Gizli Profil
Sunucu değiştirirken profil ve ayar kontrolü başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
S
@selinguney
Üye 0 Puan
22 Mart 2026, 04:27
Gizli Profil
Sunucu değiştirirken profil ve ayar kontrolü başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
T
@tolgayildirim
Üye 0 Puan
25 Mart 2026, 15:13
Gizli Profil
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi