FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Yeni oyuncular için ilk gün planı: Temel bilgiler ve dikkat edilmesi gerekenler

100cevap 2,382okunma
M
@mesutdemir
Üye 0 Puan
07 Şubat 2025, 18:18
Gizli Profil
Konu Çerçevesi
Yeni oyuncular için ilk gün planı, temel bilgiler ve dikkat edilmesi gerekenler bakımından FivemBase Fivem Genel kategorisinde değerlendirmeye açılmıştır. Amaç, farklı deneyimleri düzenli ve yapıcı bir tartışma altında toplamaktır.

Değerlendirme Başlıkları
- Sunucuya özgü kuralların bağlantı öncesinde okunması.
- FiveM ve GTA V dosyalarının güncel bir kurulumdan çalıştırılması.
- Hata bildirimine ekran görüntüsü ve saat bilgisinin eklenmesi.

Katılım Notu
Görüşlerinizi somut örnekler ve uygulanabilir önerilerle paylaşın. Kişileri hedef alan ifadeler yerine süreçlere, kurallara ve kullanıcı deneyimine odaklanın.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
C
@canakman
Üye 0 Puan
03 Ekim 2025, 22:57
Gizli Profil
Özellikle istemci ayarları kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Takipte olacağım.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
T
@tolgakose
Üye 0 Puan
09 Ekim 2025, 18:23
Gizli Profil
güvenli kullanım bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
O
@orhanozsoy
Üye 0 Puan
15 Ekim 2025, 13:49
Gizli Profil
Yeni oyuncular için ilk gün planı hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Güncellemeleri bekliyorum.
H
@huseyinkoc
Üye 0 Puan
21 Ekim 2025, 09:15
Gizli Profil
güvenli kullanım için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Notlarıma ekledim.
T
@taylankaraca42
Üye 0 Puan
27 Ekim 2025, 04:41
Gizli Profil
Bu konuda istemci ayarları ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
T
@tolgaayaz
Üye 0 Puan
02 Kasım 2025, 00:06
Gizli Profil
Bu konuda istemci ayarları ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
S
@sinanyildiz
Üye 0 Puan
07 Kasım 2025, 19:32
Gizli Profil
Yeni oyuncular için ilk gün planı için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
O
@oguzkorkmaz
Üye 0 Puan
13 Kasım 2025, 14:58
Gizli Profil
Yeni oyuncular için ilk gün planı konusunda istemci ayarları bölümü açıklayıcı olmuş. Teşekkürler.
D
@deryasahin
Üye 0 Puan
19 Kasım 2025, 10:24
Gizli Profil
Paylaşımın oyuncu deneyimi yönü pratik kullanım için değerli. Teşekkürler.
M
@mustafakurt
Üye 0 Puan
25 Kasım 2025, 05:50
Gizli Profil
Yeni oyuncular için ilk gün planı hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Güncellemeleri bekliyorum.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi