FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

İstemci önbelleğinin işlevi: Yaygın yanlış anlamaların giderilmesi

100cevap 1,868okunma
K
@kaanbasar
Üye 0 Puan
19 Kasım 2025, 04:24
Gizli Profil
Konu Çerçevesi
İstemci önbelleğinin işlevi, yaygın yanlış anlamaların giderilmesi bakımından FivemBase Fivem Genel kategorisinde değerlendirmeye açılmıştır. Amaç, farklı deneyimleri düzenli ve yapıcı bir tartışma altında toplamaktır.

Değerlendirme Başlıkları
- FiveM ve GTA V dosyalarının güncel bir kurulumdan çalıştırılması.
- Hata bildirimine ekran görüntüsü ve saat bilgisinin eklenmesi.
- Performans değişikliklerinin tek tek uygulanıp karşılaştırılması.

Katılım Notu
Görüşlerinizi somut örnekler ve uygulanabilir önerilerle paylaşın. Kişileri hedef alan ifadeler yerine süreçlere, kurallara ve kullanıcı deneyimine odaklanın.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Y
@yusufbozkurt
Üye 0 Puan
22 Kasım 2025, 04:15
Gizli Profil
İstemci önbelleğinin işlevi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
M
@mustafasoykan
Üye 0 Puan
25 Kasım 2025, 04:05
Gizli Profil
İstemci önbelleğinin işlevi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
M
@mertunal
Üye 0 Puan
28 Kasım 2025, 03:56
Gizli Profil
Bu konuda oyuncu deneyimi ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Takipte olacağım.
D
@deryasen
Üye 0 Puan
01 Aralık 2025, 03:47
Gizli Profil
Konuya eklenen istemci ayarları notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Teşekkürler.
S
@serkanates
Üye 0 Puan
04 Aralık 2025, 03:38
Gizli Profil
Bu konuda oyuncu deneyimi ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Takipte olacağım.
K
@korayaksoy
Üye 0 Puan
07 Aralık 2025, 03:28
Gizli Profil
bağlantı süreci ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
H
@huseyindag
Üye 0 Puan
10 Aralık 2025, 03:19
Gizli Profil
İstemci önbelleğinin işlevi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
F
@fatmadag
Üye 0 Puan
13 Aralık 2025, 03:10
Gizli Profil
C
@cerenkurt83
Üye 0 Puan
16 Aralık 2025, 03:00
Gizli Profil
bağlantı süreci ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
D
@denizerdogan
Üye 0 Puan
19 Aralık 2025, 02:51
Gizli Profil
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi