FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Yeni oyuncu bağlantı akışının test edilmesi: Yeni başlayanlar için açıklamalı uygulama

50cevap 336okunma
M
@mervekaraca
Üye 0 Puan
03 Haziran 2025, 14:03
Gizli Profil
Amaç
Bu rehber, yeni oyuncu bağlantı akışının test edilmesi konusunda düzenli ve güvenli bir uygulama akışı oluşturmak amacıyla hazırlanmıştır. Odak noktası: Yeni başlayanlar için açıklamalı uygulama.

Uygulama Sırası
1. Mevcut yapılandırmayı ve kullanılan sürümleri kayıt altına alın.
2. Değişikliği önce kapalı bir test ortamında uygulayın.
3. İstemci ve sunucu günlüklerini ayrı ayrı inceleyerek sonucu doğrulayın.

Kontrol Listesi
- Sürüm ve bağımlılık bilgilerinin açıkça belirtilmesi.
- İşlemlerin önce kapalı test ortamında denenmesi.
- Konsol kayıtlarının saat bilgisiyle incelenmesi.

Not
Sunucu anahtarı, parola ve bağlantı dizgesi gibi hassas bilgileri paylaşmayın. Üretim ortamında işlem yapmadan önce geri dönüşü doğrulanmış bir yedek bulundurun.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
K
@keremsari
Üye 0 Puan
12 Haziran 2025, 19:41
Gizli Profil
Yeni oyuncu bağlantı akışının test edilmesi konusunda kurulum sırası bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
E
@emreerdem
Üye 0 Puan
22 Haziran 2025, 01:18
Gizli Profil
Yeni oyuncu bağlantı akışının test edilmesi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
E
@esraates
Üye 0 Puan
01 Temmuz 2025, 06:55
Gizli Profil
Bu konuda kurulum sırası ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Takipte olacağım.
M
@mehmetkeskin
Üye 0 Puan
10 Temmuz 2025, 12:33
Gizli Profil
Yeni oyuncu bağlantı akışının test edilmesi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
A
@aysedag
Üye 0 Puan
19 Temmuz 2025, 18:10
Gizli Profil
sürüm uyumu ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
K
@koraycetin
Üye 0 Puan
28 Temmuz 2025, 23:47
Gizli Profil
Bu başlık yedekleme açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
F
@furkansimsek
Üye 0 Puan
07 Ağustos 2025, 05:25
Gizli Profil
sürüm uyumu ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
B
@berkturan
Üye 0 Puan
16 Ağustos 2025, 11:02
Gizli Profil
Paylaşımın yedekleme yönü pratik kullanım için değerli. Faydalı bir çalışma olmuş.
M
@mesutakdag
Üye 0 Puan
25 Ağustos 2025, 16:39
Gizli Profil
Bu başlık yedekleme açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
M
@mustafaakbulut
Üye 0 Puan
03 Eylül 2025, 22:17
Gizli Profil
sürüm uyumu için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi