FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Kural ihlallerinde ölçülü yaptırım yaklaşımı: Topluluk görüşlerinin karşılaştırılması

100cevap 1,712okunma
L
@leventozsoy
Üye 0 Puan
25 Haziran 2025, 05:14
Gizli Profil
Konu Çerçevesi
Kural ihlallerinde ölçülü yaptırım yaklaşımı, topluluk görüşlerinin karşılaştırılması bakımından FivemBase Tartışma ve Sohbet Alanı kategorisinde değerlendirmeye açılmıştır. Amaç, farklı deneyimleri düzenli ve yapıcı bir tartışma altında toplamaktır.

Değerlendirme Başlıkları
- Kişisel bilgilerin ve özel yazışmaların paylaşılmaması.
- Farklı sunucu yapılarına uyarlanabilir öneriler sunulması.
- Katılımcıların birbirine saygılı ve kanıta dayalı yanıt vermesi.

Katılım Notu
Görüşlerinizi somut örnekler ve uygulanabilir önerilerle paylaşın. Kişileri hedef alan ifadeler yerine süreçlere, kurallara ve kullanıcı deneyimine odaklanın.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
O
@orhantas
Üye 0 Puan
26 Eylül 2025, 15:22
Gizli Profil
Paylaşımın adil yönetim yönü pratik kullanım için değerli. Takipte olacağım.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
M
@mesutyildirim
Üye 0 Puan
01 Ekim 2025, 02:08
Gizli Profil
Kural ihlallerinde ölçülü yaptırım yaklaşımı hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
B
@batuhanozsoy
Üye 0 Puan
05 Ekim 2025, 12:54
Gizli Profil
Konuya eklenen adil yönetim notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
D
@deryasahin
Üye 0 Puan
09 Ekim 2025, 23:40
Gizli Profil
Kural ihlallerinde ölçülü yaptırım yaklaşımı başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
C
@canince
Üye 0 Puan
14 Ekim 2025, 10:26
Gizli Profil
Özellikle iletişim kültürü kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Faydalı bir çalışma olmuş.
O
@ozanyilmaz
Üye 0 Puan
18 Ekim 2025, 21:12
Gizli Profil
Konuya eklenen adil yönetim notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
I
@irembulut
Üye 0 Puan
23 Ekim 2025, 07:58
Gizli Profil
topluluk geri bildirimi için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
M
@mesutyildiz
Üye 0 Puan
27 Ekim 2025, 18:44
Gizli Profil
C
@cerenguney
Üye 0 Puan
01 Kasım 2025, 05:30
Gizli Profil
Bu konuda iletişim kültürü ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
Z
@zeynepaydin
Üye 0 Puan
05 Kasım 2025, 16:16
Gizli Profil
Kural ihlallerinde ölçülü yaptırım yaklaşımı başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi