FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Resource güncelleme öncesi kontrol: Yaygın hataları önleme yöntemi

100cevap 1,419okunma
B
@bariserturk
Üye 0 Puan
22 Ocak 2025, 07:17
Gizli Profil
Amaç
Bu rehber, resource güncelleme öncesi kontrol konusunda düzenli ve güvenli bir uygulama akışı oluşturmak amacıyla hazırlanmıştır. Odak noktası: Yaygın hataları önleme yöntemi.

Uygulama Sırası
1. Mevcut yapılandırmayı ve kullanılan sürümleri kayıt altına alın.
2. Değişikliği önce kapalı bir test ortamında uygulayın.
3. İstemci ve sunucu günlüklerini ayrı ayrı inceleyerek sonucu doğrulayın.

Kontrol Listesi
- Kullanılan içeriklerin lisans koşullarına uyulması.
- Değişiklik öncesinde doğrulanmış yedek alınması.
- Hassas anahtar ve parolaların paylaşılmaması.

Not
Sunucu anahtarı, parola ve bağlantı dizgesi gibi hassas bilgileri paylaşmayın. Üretim ortamında işlem yapmadan önce geri dönüşü doğrulanmış bir yedek bulundurun.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
M
@muraterdogan
Üye 0 Puan
21 Ocak 2026, 15:08
Gizli Profil
Resource güncelleme öncesi kontrol için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
T
@tolgaakdag
Üye 0 Puan
27 Ocak 2026, 14:28
Gizli Profil
Konuya eklenen kurulum sırası notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
B
@berkavci
Üye 0 Puan
02 Şubat 2026, 13:49
Gizli Profil
güvenlik kontrolü ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Güncellemeleri bekliyorum.
O
@oguzkara
Üye 0 Puan
08 Şubat 2026, 13:09
Gizli Profil
güvenlik kontrolü için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
D
@denizdag
Üye 0 Puan
14 Şubat 2026, 12:30
Gizli Profil
Resource güncelleme öncesi kontrol için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Emeğinize sağlık.
G
@gokhanates
Üye 0 Puan
20 Şubat 2026, 11:50
Gizli Profil
Paylaşımın kurulum sırası yönü pratik kullanım için değerli. Takipte olacağım.
O
@ozanguney
Üye 0 Puan
26 Şubat 2026, 11:11
Gizli Profil
güvenlik kontrolü ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Güncellemeleri bekliyorum.
L
@leventozturk
Üye 0 Puan
04 Mart 2026, 10:31
Gizli Profil
Bu başlık kurulum sırası açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Teşekkürler.
M
@mustafakara
Üye 0 Puan
10 Mart 2026, 09:52
Gizli Profil
Resource güncelleme öncesi kontrol hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
N
@nazlidag
Üye 0 Puan
16 Mart 2026, 09:12
Gizli Profil
Resource güncelleme öncesi kontrol hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi