FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Resource klasörlerinin düzenlenmesi: Yeni başlayanlar için açıklamalı uygulama

20cevap 816okunma
V
@volkanerturk
Üye 0 Puan
15 Eylül 2025, 14:22
Gizli Profil
Amaç
Bu rehber, resource klasörlerinin düzenlenmesi konusunda düzenli ve güvenli bir uygulama akışı oluşturmak amacıyla hazırlanmıştır. Odak noktası: Yeni başlayanlar için açıklamalı uygulama.

Uygulama Sırası
1. Mevcut yapılandırmayı ve kullanılan sürümleri kayıt altına alın.
2. Değişikliği önce kapalı bir test ortamında uygulayın.
3. İstemci ve sunucu günlüklerini ayrı ayrı inceleyerek sonucu doğrulayın.

Kontrol Listesi
- Sürüm ve bağımlılık bilgilerinin açıkça belirtilmesi.
- İşlemlerin önce kapalı test ortamında denenmesi.
- Konsol kayıtlarının saat bilgisiyle incelenmesi.

Not
Sunucu anahtarı, parola ve bağlantı dizgesi gibi hassas bilgileri paylaşmayın. Üretim ortamında işlem yapmadan önce geri dönüşü doğrulanmış bir yedek bulundurun.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (20)
1 2
I
@iremozsoy
Üye 0 Puan
03 Ekim 2025, 01:44
Gizli Profil
Resource klasörlerinin düzenlenmesi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
I
@ilkererol
Üye 0 Puan
20 Ekim 2025, 13:05
Gizli Profil
Resource klasörlerinin düzenlenmesi konusunda kurulum sırası bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
M
@mustafaozcelik
Üye 0 Puan
07 Kasım 2025, 00:26
Gizli Profil
Bu başlık yedekleme açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
A
@aysedemir
Üye 0 Puan
24 Kasım 2025, 11:47
Gizli Profil
sürüm uyumu için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
S
@serkanozkan
Üye 0 Puan
11 Aralık 2025, 23:08
Gizli Profil
Paylaşımın yedekleme yönü pratik kullanım için değerli. Faydalı bir çalışma olmuş.
D
@deryaerol
Üye 0 Puan
29 Aralık 2025, 10:30
Gizli Profil
sürüm uyumu ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
H
@huseyinguler
Üye 0 Puan
15 Ocak 2026, 21:51
Gizli Profil
Bu konuda kurulum sırası ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Takipte olacağım.
D
@denizsen
Üye 0 Puan
02 Şubat 2026, 09:12
Gizli Profil
sürüm uyumu ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
N
@nazliguney
Üye 0 Puan
19 Şubat 2026, 20:33
Gizli Profil
Özellikle kurulum sırası kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Teşekkürler.
B
@bariskilic
Üye 0 Puan
09 Mart 2026, 07:54
Gizli Profil
Resource klasörlerinin düzenlenmesi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
1 2
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi