FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Sunucu konsol kayıtlarının okunması: Bakım ve sürdürülebilirlik önerileri

100cevap 2,177okunma
Y
@yakupsoykan
Üye 0 Puan
25 Mart 2025, 00:37
Gizli Profil
Amaç
Bu rehber, sunucu konsol kayıtlarının okunması konusunda düzenli ve güvenli bir uygulama akışı oluşturmak amacıyla hazırlanmıştır. Odak noktası: Bakım ve sürdürülebilirlik önerileri.

Uygulama Sırası
1. Mevcut yapılandırmayı ve kullanılan sürümleri kayıt altına alın.
2. Değişikliği önce kapalı bir test ortamında uygulayın.
3. İstemci ve sunucu günlüklerini ayrı ayrı inceleyerek sonucu doğrulayın.

Kontrol Listesi
- Hassas anahtar ve parolaların paylaşılmaması.
- Kullanılan içeriklerin lisans koşullarına uyulması.
- Değişiklik öncesinde doğrulanmış yedek alınması.

Not
Sunucu anahtarı, parola ve bağlantı dizgesi gibi hassas bilgileri paylaşmayın. Üretim ortamında işlem yapmadan önce geri dönüşü doğrulanmış bir yedek bulundurun.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
E
@erendemir
Üye 0 Puan
30 Ekim 2025, 20:18
Gizli Profil
Sunucu konsol kayıtlarının okunması başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
Y
@yakupozturk
Üye 0 Puan
05 Kasım 2025, 04:58
Gizli Profil
Bu başlık kurulum sırası açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
T
@taylansimsek
Üye 0 Puan
10 Kasım 2025, 13:39
Gizli Profil
Konuya eklenen kurulum sırası notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Teşekkürler.
E
@erenyilmaz
Üye 0 Puan
15 Kasım 2025, 22:19
Gizli Profil
Sunucu konsol kayıtlarının okunması başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
O
@orhankilic
Üye 0 Puan
21 Kasım 2025, 07:00
Gizli Profil
Paylaşımın kurulum sırası yönü pratik kullanım için değerli. Faydalı bir çalışma olmuş.
B
@busratas
Üye 0 Puan
26 Kasım 2025, 15:40
Gizli Profil
Bu başlık kurulum sırası açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
F
@furkanerdogan
Üye 0 Puan
02 Aralık 2025, 00:21
Gizli Profil
B
@batuhanozdemir
Üye 0 Puan
07 Aralık 2025, 09:01
Gizli Profil
güvenlik kontrolü ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
I
@ismailkaratas
Üye 0 Puan
12 Aralık 2025, 17:42
Gizli Profil
güvenlik kontrolü ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
E
@ecesimsek
Üye 0 Puan
18 Aralık 2025, 02:22
Gizli Profil
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi