FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Araç bakım sistemi talebi: Framework uyumluluğu ve bağımlılıklar

50cevap 288okunma
A
@ahmetates
Üye 0 Puan
08 Aralık 2025, 06:03
Gizli Profil
Talep Özeti
Araç bakım sistemi talebi için framework uyumluluğu ve bağımlılıklar esas alınarak geliştirilebilir, belgelenebilir ve test edilebilir bir çözüm beklenmektedir.

Beklenen Çalışma Biçimi
İş başlamadan önce kullanıcı rolleri, veri akışı, bağımlılıklar ve hata durumları tanımlanmalıdır. Kritik işlemler sunucu tarafında doğrulanmalı; günlük kayıtları hassas veri göstermemelidir.

Kabul Ölçütleri
- Sunucu taraflı doğrulama ve yetki kurallarının tanımlanması.
- İşlevlerin zorunlu ve isteğe bağlı olarak ayrılması.
- Arayüz örneği veya kullanıcı akışının açıklanması.

Teslimat Notu
Çalışmayla birlikte kurulum belgesi, yapılandırma örneği, sürüm notu ve temel test sonuçları sunulmalıdır. Üçüncü taraf kodların lisans şartları belirtilmelidir.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
D
@damlaakyol
Üye 0 Puan
13 Aralık 2025, 19:21
Gizli Profil
Araç bakım sistemi talebi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
O
@onuryildiz
Üye 0 Puan
19 Aralık 2025, 08:40
Gizli Profil
Konuya eklenen gereksinim kapsamı notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Takipte olacağım.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
S
@selimbasar
Üye 0 Puan
24 Aralık 2025, 21:58
Gizli Profil
Özellikle test senaryosu kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Takipte olacağım.
A
@aliaydin
Üye 0 Puan
30 Aralık 2025, 11:17
Gizli Profil
kabul ölçütleri ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Emeğinize sağlık.
K
@kaanerturk
Üye 0 Puan
05 Ocak 2026, 00:35
Gizli Profil
Araç bakım sistemi talebi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
D
@damlabulut
Üye 0 Puan
10 Ocak 2026, 13:54
Gizli Profil
Araç bakım sistemi talebi hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Güncellemeleri bekliyorum.
I
@ismailkara
Üye 0 Puan
16 Ocak 2026, 03:12
Gizli Profil
kabul ölçütleri için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Notlarıma ekledim.
S
@selimyilmaz
Üye 0 Puan
21 Ocak 2026, 16:31
Gizli Profil
Paylaşımın gereksinim kapsamı yönü pratik kullanım için değerli. Teşekkürler.
M
@mesutbulut
Üye 0 Puan
27 Ocak 2026, 05:49
Gizli Profil
kabul ölçütleri bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
H
@hasanerturk
Üye 0 Puan
01 Şubat 2026, 19:08
Gizli Profil
kabul ölçütleri bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi