FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Oyuncu başvuru sistemi geliştirme talebi: Teslimat, belgelendirme ve bakım planı

50cevap 690okunma
O
@orhanozturk
Üye 0 Puan
07 Eylül 2025, 07:01
Gizli Profil
Talep Özeti
Oyuncu başvuru sistemi geliştirme talebi için teslimat, belgelendirme ve bakım planı esas alınarak geliştirilebilir, belgelenebilir ve test edilebilir bir çözüm beklenmektedir.

Beklenen Çalışma Biçimi
İş başlamadan önce kullanıcı rolleri, veri akışı, bağımlılıklar ve hata durumları tanımlanmalıdır. Kritik işlemler sunucu tarafında doğrulanmalı; günlük kayıtları hassas veri göstermemelidir.

Kabul Ölçütleri
- Kaynak kodu, kurulum belgesi ve test sonuçlarının teslim edilmesi.
- Framework ve sürüm bilgisinin belirtilmesi.
- Sunucu taraflı doğrulama ve yetki kurallarının tanımlanması.

Teslimat Notu
Çalışmayla birlikte kurulum belgesi, yapılandırma örneği, sürüm notu ve temel test sonuçları sunulmalıdır. Üçüncü taraf kodların lisans şartları belirtilmelidir.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
K
@koraykoc
Üye 0 Puan
08 Şubat 2026, 19:17
Gizli Profil
Konuya eklenen gereksinim kapsamı notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
E
@esraozturk
Üye 0 Puan
16 Şubat 2026, 03:52
Gizli Profil
Bu başlık gereksinim kapsamı açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
S
@sinancetin
Üye 0 Puan
23 Şubat 2026, 12:27
Gizli Profil
kabul ölçütleri için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
A
@ardakilic
Üye 0 Puan
02 Mart 2026, 21:02
Gizli Profil
Oyuncu başvuru sistemi geliştirme talebi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
H
@huseyinkoc
Üye 0 Puan
10 Mart 2026, 05:37
Gizli Profil
Oyuncu başvuru sistemi geliştirme talebi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
Z
@zaferyilmaz
Üye 0 Puan
17 Mart 2026, 14:12
Gizli Profil
O
@oguzyildiz
Üye 0 Puan
24 Mart 2026, 22:47
Gizli Profil
Özellikle test senaryosu kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Faydalı bir çalışma olmuş.
B
@batuhanakyol
Üye 0 Puan
01 Nisan 2026, 07:22
Gizli Profil
Bu konuda test senaryosu ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
N
@nazlisari
Üye 0 Puan
08 Nisan 2026, 15:57
Gizli Profil
kabul ölçütleri ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Güncellemeleri bekliyorum.
E
@elifsen
Üye 0 Puan
16 Nisan 2026, 00:32
Gizli Profil
kabul ölçütleri bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi