FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Yetkili denetim paneli talebi: Kabul ölçütleri ve test senaryoları

50cevap 1,475okunma
E
@esrasimsek25
Üye 0 Puan
14 Mayıs 2026, 05:29
Gizli Profil
Talep Özeti
Yetkili denetim paneli talebi için kabul ölçütleri ve test senaryoları esas alınarak geliştirilebilir, belgelenebilir ve test edilebilir bir çözüm beklenmektedir.

Beklenen Çalışma Biçimi
İş başlamadan önce kullanıcı rolleri, veri akışı, bağımlılıklar ve hata durumları tanımlanmalıdır. Kritik işlemler sunucu tarafında doğrulanmalı; günlük kayıtları hassas veri göstermemelidir.

Kabul Ölçütleri
- Sunucu taraflı doğrulama ve yetki kurallarının tanımlanması.
- İşlevlerin zorunlu ve isteğe bağlı olarak ayrılması.
- Arayüz örneği veya kullanıcı akışının açıklanması.

Teslimat Notu
Çalışmayla birlikte kurulum belgesi, yapılandırma örneği, sürüm notu ve temel test sonuçları sunulmalıdır. Üçüncü taraf kodların lisans şartları belirtilmelidir.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
K
@kerembasar
Üye 0 Puan
16 Mayıs 2026, 16:55
Gizli Profil
Yetkili denetim paneli talebi konusunda gereksinim kapsamı bölümü açıklayıcı olmuş. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
Y
@yakupguler
Üye 0 Puan
19 Mayıs 2026, 04:21
Gizli Profil
Yetkili denetim paneli talebi hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
B
@berkaksoy
Üye 0 Puan
21 Mayıs 2026, 15:47
Gizli Profil
Yetkili denetim paneli talebi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Emeğinize sağlık.
A
@ahmetozcelik
Üye 0 Puan
24 Mayıs 2026, 03:14
Gizli Profil
Yetkili denetim paneli talebi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
H
@huseyinkose18
Üye 0 Puan
26 Mayıs 2026, 14:40
Gizli Profil
bakım planı için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Notlarıma ekledim.
C
@canacar
Üye 0 Puan
29 Mayıs 2026, 02:06
Gizli Profil
Özellikle gereksinim kapsamı kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Takipte olacağım.
M
@mertkaya
Üye 0 Puan
31 Mayıs 2026, 13:32
Gizli Profil
Yetkili denetim paneli talebi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
S
@serkanbozkurt
Üye 0 Puan
03 Haziran 2026, 00:59
Gizli Profil
Bu konuda gereksinim kapsamı ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
E
@esratoprak
Üye 0 Puan
05 Haziran 2026, 12:25
Gizli Profil
Özellikle gereksinim kapsamı kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Takipte olacağım.
A
@alibasar
Üye 0 Puan
07 Haziran 2026, 23:51
Gizli Profil
Yetkili denetim paneli talebi konusunda gereksinim kapsamı bölümü açıklayıcı olmuş. Teşekkürler.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi