FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

SQL sorgusunda karakter kodlama sorunu oluşuyor: Ağ ve erişim kontrolleri

100cevap 750okunma
D
@deryatoprak
Üye 0 Puan
21 Aralık 2025, 22:57
Gizli Profil
Sorun Tanımı
SQL sorgusunda karakter kodlama sorunu oluşuyor. Bu başlıkta ağ ve erişim kontrolleri uygulanarak sorunun kaynağının sistemli biçimde belirlenmesi amaçlanmaktadır.

İnceleme Sırası
1. Hatanın ilk görüldüğü zamanı ve son yapılan değişikliği kaydedin.
2. İlgili resource'u kapalı test ortamında tek başına doğrulayın.
3. İstemci ve sunucu günlüklerini karşılaştırıp ilk gerçek hata satırına odaklanın.

Kontrol Noktaları
- Önbellek temizliğinin yalnızca gerekli klasörlerde yapılması.
- Hata öncesindeki ilk gerçek konsol satırının incelenmesi.
- Son değişikliğin geri alınarak karşılaştırma yapılması.

Sonuç
Her değişiklikten sonra aynı test senaryosunu çalıştırın. Sorun giderildiğinde uygulanan adımları ve kullanılan sürümleri konuya ekleyerek çözümü doğrulanabilir hâle getirin.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
I
@ismailaslan
Üye 0 Puan
21 Ağustos 2026, 20:13
Gizli Profil
güvenli geri alma için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
F
@furkansoykan
Üye 0 Puan
24 Ağustos 2026, 12:16
Gizli Profil
Özellikle kök neden analizi kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
E
@elifaslan
Üye 0 Puan
27 Ağustos 2026, 04:20
Gizli Profil
güvenli geri alma için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Z
@zeynepguler
Üye 0 Puan
29 Ağustos 2026, 20:23
Gizli Profil
S
@selimaltin
Üye 0 Puan
01 Eylül 2026, 12:27
Gizli Profil
SQL sorgusunda karakter kodlama sorunu oluşuyor için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
I
@ibrahimsoykan
Üye 0 Puan
04 Eylül 2026, 04:30
Gizli Profil
S
@selimsoykan
Üye 0 Puan
06 Eylül 2026, 20:34
Gizli Profil
SQL sorgusunda karakter kodlama sorunu oluşuyor hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
B
@barisavci
Üye 0 Puan
09 Eylül 2026, 12:37
Gizli Profil
Paylaşımın bağımlılık kontrolü yönü pratik kullanım için değerli. Faydalı bir çalışma olmuş.
I
@ilkeraydin51
Üye 0 Puan
12 Eylül 2026, 04:41
Gizli Profil
güvenli geri alma ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
I
@ilkerozsoy
Üye 0 Puan
14 Eylül 2026, 20:44
Gizli Profil
Bu başlık bağımlılık kontrolü açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi