FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

NUI arayüzünde odak yönetimi: Hangi kontroller yapılmalıdır?

50cevap 1,406okunma
S
@sinanbozkurt
Üye 0 Puan
04 Ağustos 2026, 18:12
Gizli Profil
Soru
NUI arayüzünde odak yönetimi konusunda “Hangi kontroller yapılmalıdır?” sorusu için doğru uygulama sırası nedir?

Mevcut Durum
Sağlıklı değerlendirme için kullanılan FiveM artifact sürümü, framework, resource adı ve yeniden üretim adımları belirtilmelidir. İstemci ile sunucu konsolu çıktıları birbirinden ayrılmalıdır.

Yanıtlarda Dikkat Edilecekler
- Hassas anahtar ve parolaların paylaşılmaması.
- Kullanılan içeriklerin lisans koşullarına uyulması.
- Değişiklik öncesinde doğrulanmış yedek alınması.

Güvenlik Notu
Lisans anahtarları, parolalar, IP adresleri ve veritabanı bağlantı bilgileri herkese açık mesajlarda paylaşılmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
E
@emrekose
Üye 0 Puan
05 Ağustos 2026, 14:48
Gizli Profil
NUI arayüzünde odak yönetimi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
B
@bariskaraca
Üye 0 Puan
06 Ağustos 2026, 11:24
Gizli Profil
yeniden üretim adımları ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
V
@volkanipek
Üye 0 Puan
07 Ağustos 2026, 08:00
Gizli Profil
yeniden üretim adımları bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
O
@osmanozsoy
Üye 0 Puan
08 Ağustos 2026, 04:36
Gizli Profil
Bu başlık sorun tanımı açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
L
@leventsahin56
Üye 0 Puan
09 Ağustos 2026, 01:12
Gizli Profil
Bu konuda sürüm bilgisi ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Takipte olacağım.
C
@cerenerdem
Üye 0 Puan
09 Ağustos 2026, 21:48
Gizli Profil
yeniden üretim adımları için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
T
@taylanpolat
Üye 0 Puan
10 Ağustos 2026, 18:24
Gizli Profil
Özellikle sürüm bilgisi kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Teşekkürler.
H
@hakanates
Üye 0 Puan
11 Ağustos 2026, 15:00
Gizli Profil
yeniden üretim adımları bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
E
@eceunal
Üye 0 Puan
12 Ağustos 2026, 11:36
Gizli Profil
Bu başlık sorun tanımı açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
S
@selimyilmaz
Üye 0 Puan
13 Ağustos 2026, 08:12
Gizli Profil
yeniden üretim adımları ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi