FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Yedekten sunucu geri yükleme: Hangi kontroller yapılmalıdır?

100cevap 102okunma
T
@taylanpolat
Üye 0 Puan
17 Eylül 2025, 11:58
Gizli Profil
Soru
Yedekten sunucu geri yükleme konusunda “Hangi kontroller yapılmalıdır?” sorusu için doğru uygulama sırası nedir?

Mevcut Durum
Sağlıklı değerlendirme için kullanılan FiveM artifact sürümü, framework, resource adı ve yeniden üretim adımları belirtilmelidir. İstemci ile sunucu konsolu çıktıları birbirinden ayrılmalıdır.

Yanıtlarda Dikkat Edilecekler
- Kullanılan içeriklerin lisans koşullarına uyulması.
- Değişiklik öncesinde doğrulanmış yedek alınması.
- Hassas anahtar ve parolaların paylaşılmaması.

Güvenlik Notu
Lisans anahtarları, parolalar, IP adresleri ve veritabanı bağlantı bilgileri herkese açık mesajlarda paylaşılmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
O
@ozantoprak
Üye 0 Puan
21 Eylül 2025, 02:43
Gizli Profil
Konuya eklenen sorun tanımı notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
S
@serkansari
Üye 0 Puan
24 Eylül 2025, 17:27
Gizli Profil
Yedekten sunucu geri yükleme başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
M
@muratakyol
Üye 0 Puan
28 Eylül 2025, 08:12
Gizli Profil
yeniden üretim adımları için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
A
@aysekaplan
Üye 0 Puan
01 Ekim 2025, 22:56
Gizli Profil
Yedekten sunucu geri yükleme konusunda sürüm bilgisi bölümü açıklayıcı olmuş. Takipte olacağım.
E
@elifozkan
Üye 0 Puan
05 Ekim 2025, 13:41
Gizli Profil
Yedekten sunucu geri yükleme hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
K
@keremsoykan98
Üye 0 Puan
09 Ekim 2025, 04:25
Gizli Profil
Yedekten sunucu geri yükleme hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
C
@cankoc
Üye 0 Puan
12 Ekim 2025, 19:10
Gizli Profil
Yedekten sunucu geri yükleme için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Emeğinize sağlık.
E
@elifozdemir
Üye 0 Puan
16 Ekim 2025, 09:54
Gizli Profil
Konuya eklenen sorun tanımı notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
B
@batuhanozdemir
Üye 0 Puan
20 Ekim 2025, 00:38
Gizli Profil
Özellikle sürüm bilgisi kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Faydalı bir çalışma olmuş.
S
@selinkilic
Üye 0 Puan
23 Ekim 2025, 15:23
Gizli Profil
Yedekten sunucu geri yükleme konusunda sürüm bilgisi bölümü açıklayıcı olmuş. Takipte olacağım.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi