FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Yedekten sunucu geri yükleme: Sorun giderme sırası nasıl olmalıdır?

100cevap 2,377okunma
S
@selinkilic
Üye 0 Puan
24 Eylül 2025, 13:07
Gizli Profil
Soru
Yedekten sunucu geri yükleme konusunda “Sorun giderme sırası nasıl olmalıdır?” sorusu için doğru uygulama sırası nedir?

Mevcut Durum
Sağlıklı değerlendirme için kullanılan FiveM artifact sürümü, framework, resource adı ve yeniden üretim adımları belirtilmelidir. İstemci ile sunucu konsolu çıktıları birbirinden ayrılmalıdır.

Yanıtlarda Dikkat Edilecekler
- Hassas anahtar ve parolaların paylaşılmaması.
- Kullanılan içeriklerin lisans koşullarına uyulması.
- Değişiklik öncesinde doğrulanmış yedek alınması.

Güvenlik Notu
Lisans anahtarları, parolalar, IP adresleri ve veritabanı bağlantı bilgileri herkese açık mesajlarda paylaşılmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
I
@ibrahimkeskin
Üye 0 Puan
08 Temmuz 2026, 15:28
Gizli Profil
yeniden üretim adımları bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
Z
@zeynepsen
Üye 0 Puan
12 Temmuz 2026, 04:32
Gizli Profil
Yedekten sunucu geri yükleme başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
B
@busrasen
Üye 0 Puan
15 Temmuz 2026, 17:36
Gizli Profil
Bu başlık sorun tanımı açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
E
@elifozcelik
Üye 0 Puan
19 Temmuz 2026, 06:40
Gizli Profil
Bu başlık sorun tanımı açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
S
@sinansoykan
Üye 0 Puan
22 Temmuz 2026, 19:44
Gizli Profil
Yedekten sunucu geri yükleme için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
I
@ibrahimkaplan
Üye 0 Puan
26 Temmuz 2026, 08:48
Gizli Profil
yeniden üretim adımları bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
I
@ismailipek
Üye 0 Puan
29 Temmuz 2026, 21:52
Gizli Profil
Bu konuda sürüm bilgisi ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Takipte olacağım.
M
@muratozsoy
Üye 0 Puan
02 Ağustos 2026, 10:56
Gizli Profil
Yedekten sunucu geri yükleme hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
E
@eceakman
Üye 0 Puan
06 Ağustos 2026, 00:00
Gizli Profil
Yedekten sunucu geri yükleme için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
I
@ismailyilmaz
Üye 0 Puan
09 Ağustos 2026, 13:04
Gizli Profil
Bu konuda sürüm bilgisi ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Takipte olacağım.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi