FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Yedekten sunucu geri yükleme: Sorun giderme sırası nasıl olmalıdır?

100cevap 2,376okunma
S
@selinkilic
Üye 0 Puan
24 Eylül 2025, 13:07
Gizli Profil
Soru
Yedekten sunucu geri yükleme konusunda “Sorun giderme sırası nasıl olmalıdır?” sorusu için doğru uygulama sırası nedir?

Mevcut Durum
Sağlıklı değerlendirme için kullanılan FiveM artifact sürümü, framework, resource adı ve yeniden üretim adımları belirtilmelidir. İstemci ile sunucu konsolu çıktıları birbirinden ayrılmalıdır.

Yanıtlarda Dikkat Edilecekler
- Hassas anahtar ve parolaların paylaşılmaması.
- Kullanılan içeriklerin lisans koşullarına uyulması.
- Değişiklik öncesinde doğrulanmış yedek alınması.

Güvenlik Notu
Lisans anahtarları, parolalar, IP adresleri ve veritabanı bağlantı bilgileri herkese açık mesajlarda paylaşılmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
B
@burakozdemir
Üye 0 Puan
28 Eylül 2025, 02:11
Gizli Profil
Yedekten sunucu geri yükleme için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
I
@ibrahimcetin
Üye 0 Puan
01 Ekim 2025, 15:15
Gizli Profil
Yedekten sunucu geri yükleme başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
B
@barisbozkurt
Üye 0 Puan
05 Ekim 2025, 04:19
Gizli Profil
yeniden üretim adımları için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Z
@zaferozdemir
Üye 0 Puan
08 Ekim 2025, 17:23
Gizli Profil
Yedekten sunucu geri yükleme konusunda sürüm bilgisi bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
B
@bariskaplan
Üye 0 Puan
12 Ekim 2025, 06:27
Gizli Profil
yeniden üretim adımları ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
K
@kaankorkmaz
Üye 0 Puan
15 Ekim 2025, 19:31
Gizli Profil
Yedekten sunucu geri yükleme konusunda sürüm bilgisi bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
Z
@zaferakman
Üye 0 Puan
19 Ekim 2025, 08:35
Gizli Profil
Bu başlık sorun tanımı açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
D
@deryasahin
Üye 0 Puan
22 Ekim 2025, 21:38
Gizli Profil
Yedekten sunucu geri yükleme başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
S
@serkandag
Üye 0 Puan
26 Ekim 2025, 10:42
Gizli Profil
H
@huseyinbulut
Üye 0 Puan
29 Ekim 2025, 23:46
Gizli Profil
yeniden üretim adımları için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi