FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Sunucu konsolunda hata ayıklama: Güvenli yapılandırma nasıl sağlanır?

100cevap 337okunma
B
@berkozsoy
Üye 0 Puan
10 Mart 2025, 00:27
Gizli Profil
Soru
Sunucu konsolunda hata ayıklama konusunda “Güvenli yapılandırma nasıl sağlanır?” sorusu için doğru uygulama sırası nedir?

Mevcut Durum
Sağlıklı değerlendirme için kullanılan FiveM artifact sürümü, framework, resource adı ve yeniden üretim adımları belirtilmelidir. İstemci ile sunucu konsolu çıktıları birbirinden ayrılmalıdır.

Yanıtlarda Dikkat Edilecekler
- Değişiklik öncesinde doğrulanmış yedek alınması.
- Hassas anahtar ve parolaların paylaşılmaması.
- Kullanılan içeriklerin lisans koşullarına uyulması.

Güvenlik Notu
Lisans anahtarları, parolalar, IP adresleri ve veritabanı bağlantı bilgileri herkese açık mesajlarda paylaşılmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
E
@emrebasar
Üye 0 Puan
21 Ekim 2025, 22:20
Gizli Profil
Sunucu konsolunda hata ayıklama başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
B
@busratas
Üye 0 Puan
27 Ekim 2025, 10:34
Gizli Profil
Konuya eklenen sorun tanımı notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Takipte olacağım.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
C
@canaksoy
Üye 0 Puan
01 Kasım 2025, 22:49
Gizli Profil
Paylaşımın sorun tanımı yönü pratik kullanım için değerli. Teşekkürler.
O
@onuryilmaz
Üye 0 Puan
07 Kasım 2025, 11:03
Gizli Profil
Sunucu konsolunda hata ayıklama için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
M
@melissen
Üye 0 Puan
12 Kasım 2025, 23:18
Gizli Profil
yeniden üretim adımları bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
K
@korayaltin
Üye 0 Puan
18 Kasım 2025, 11:32
Gizli Profil
yeniden üretim adımları ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Emeğinize sağlık.
E
@elifdemir
Üye 0 Puan
23 Kasım 2025, 23:47
Gizli Profil
Sunucu konsolunda hata ayıklama konusunda sürüm bilgisi bölümü açıklayıcı olmuş. Teşekkürler.
A
@ardaarslan
Üye 0 Puan
29 Kasım 2025, 12:01
Gizli Profil
Sunucu konsolunda hata ayıklama için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
D
@deryaturan
Üye 0 Puan
05 Aralık 2025, 00:16
Gizli Profil
yeniden üretim adımları bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
O
@osmanozsoy
Üye 0 Puan
10 Aralık 2025, 12:30
Gizli Profil
Konuya eklenen sorun tanımı notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Takipte olacağım.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi