FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Sunucu konsolunda hata ayıklama: Güvenli yapılandırma nasıl sağlanır?

100cevap 336okunma
B
@berkozsoy
Üye 0 Puan
10 Mart 2025, 00:27
Gizli Profil
Soru
Sunucu konsolunda hata ayıklama konusunda “Güvenli yapılandırma nasıl sağlanır?” sorusu için doğru uygulama sırası nedir?

Mevcut Durum
Sağlıklı değerlendirme için kullanılan FiveM artifact sürümü, framework, resource adı ve yeniden üretim adımları belirtilmelidir. İstemci ile sunucu konsolu çıktıları birbirinden ayrılmalıdır.

Yanıtlarda Dikkat Edilecekler
- Değişiklik öncesinde doğrulanmış yedek alınması.
- Hassas anahtar ve parolaların paylaşılmaması.
- Kullanılan içeriklerin lisans koşullarına uyulması.

Güvenlik Notu
Lisans anahtarları, parolalar, IP adresleri ve veritabanı bağlantı bilgileri herkese açık mesajlarda paylaşılmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
A
@aysedag
Üye 0 Puan
15 Mart 2025, 12:42
Gizli Profil
yeniden üretim adımları için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
I
@iremsahin
Üye 0 Puan
21 Mart 2025, 00:56
Gizli Profil
Sunucu konsolunda hata ayıklama için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
D
@damlaguler
Üye 0 Puan
26 Mart 2025, 13:11
Gizli Profil
Sunucu konsolunda hata ayıklama hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Güncellemeleri bekliyorum.
B
@bariskaya50
Üye 0 Puan
01 Nisan 2025, 01:25
Gizli Profil
yeniden üretim adımları için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Notlarıma ekledim.
M
@mesutaslan
Üye 0 Puan
06 Nisan 2025, 13:39
Gizli Profil
Bu başlık sorun tanımı açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
D
@deryaerol
Üye 0 Puan
12 Nisan 2025, 01:54
Gizli Profil
M
@mehmetsoykan
Üye 0 Puan
17 Nisan 2025, 14:08
Gizli Profil
yeniden üretim adımları ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Emeğinize sağlık.
T
@taylanerdogan
Üye 0 Puan
23 Nisan 2025, 02:23
Gizli Profil
yeniden üretim adımları bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Z
@zeyneperdem
Üye 0 Puan
28 Nisan 2025, 14:37
Gizli Profil
Bu konuda sürüm bilgisi ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
H
@huseyinacar
Üye 0 Puan
04 Mayıs 2025, 02:52
Gizli Profil
Sunucu konsolunda hata ayıklama hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Güncellemeleri bekliyorum.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi