FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Hata raporuna gerekli bilgileri ekleme: Hangi kontroller yapılmalıdır?

100cevap 936okunma
A
@ahmettas
Üye 0 Puan
19 Aralık 2025, 00:59
Gizli Profil
Soru
Hata raporuna gerekli bilgileri ekleme konusunda “Hangi kontroller yapılmalıdır?” sorusu için doğru uygulama sırası nedir?

Mevcut Durum
Sağlıklı değerlendirme için kullanılan FiveM artifact sürümü, framework, resource adı ve yeniden üretim adımları belirtilmelidir. İstemci ile sunucu konsolu çıktıları birbirinden ayrılmalıdır.

Yanıtlarda Dikkat Edilecekler
- İşlemlerin önce kapalı test ortamında denenmesi.
- Konsol kayıtlarının saat bilgisiyle incelenmesi.
- Sürüm ve bağımlılık bilgilerinin açıkça belirtilmesi.

Güvenlik Notu
Lisans anahtarları, parolalar, IP adresleri ve veritabanı bağlantı bilgileri herkese açık mesajlarda paylaşılmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
M
@melisturan
Üye 0 Puan
05 Mayıs 2026, 15:16
Gizli Profil
Bu konuda sorun tanımı ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
F
@furkankorkmaz
Üye 0 Puan
08 Mayıs 2026, 08:01
Gizli Profil
Bu konuda sorun tanımı ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
O
@osmanyilmaz
Üye 0 Puan
11 Mayıs 2026, 00:46
Gizli Profil
Hata raporuna gerekli bilgileri ekleme başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
E
@eceozsoy
Üye 0 Puan
13 Mayıs 2026, 17:31
Gizli Profil
çözüm sırası ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Güncellemeleri bekliyorum.
K
@kaanturan
Üye 0 Puan
16 Mayıs 2026, 10:16
Gizli Profil
Hata raporuna gerekli bilgileri ekleme için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Emeğinize sağlık.
A
@ayseerdogan
Üye 0 Puan
19 Mayıs 2026, 03:01
Gizli Profil
Paylaşımın sürüm bilgisi yönü pratik kullanım için değerli. Takipte olacağım.
E
@erenates
Üye 0 Puan
21 Mayıs 2026, 19:46
Gizli Profil
çözüm sırası bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
C
@cankaraca
Üye 0 Puan
24 Mayıs 2026, 12:31
Gizli Profil
çözüm sırası ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Güncellemeleri bekliyorum.
O
@osmansen88
Üye 0 Puan
27 Mayıs 2026, 05:16
Gizli Profil
Hata raporuna gerekli bilgileri ekleme için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Emeğinize sağlık.
M
@mustafaguney
Üye 0 Puan
29 Mayıs 2026, 22:01
Gizli Profil
Bu başlık sürüm bilgisi açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Teşekkürler.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi