FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Veritabanı bağlantı ayarları: Güvenli yapılandırma nasıl sağlanır?

50cevap 763okunma
N
@nazlisari
Üye 0 Puan
11 Mayıs 2025, 02:26
Gizli Profil
Soru
Veritabanı bağlantı ayarları konusunda “Güvenli yapılandırma nasıl sağlanır?” sorusu için doğru uygulama sırası nedir?

Mevcut Durum
Sağlıklı değerlendirme için kullanılan FiveM artifact sürümü, framework, resource adı ve yeniden üretim adımları belirtilmelidir. İstemci ile sunucu konsolu çıktıları birbirinden ayrılmalıdır.

Yanıtlarda Dikkat Edilecekler
- Hassas anahtar ve parolaların paylaşılmaması.
- Kullanılan içeriklerin lisans koşullarına uyulması.
- Değişiklik öncesinde doğrulanmış yedek alınması.

Güvenlik Notu
Lisans anahtarları, parolalar, IP adresleri ve veritabanı bağlantı bilgileri herkese açık mesajlarda paylaşılmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
V
@volkankilic88
Üye 0 Puan
20 Mayıs 2025, 19:07
Gizli Profil
yeniden üretim adımları ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
Y
@yakupavci
Üye 0 Puan
30 Mayıs 2025, 11:47
Gizli Profil
Özellikle sürüm bilgisi kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
A
@alikilic
Üye 0 Puan
09 Haziran 2025, 04:27
Gizli Profil
Konuya eklenen sorun tanımı notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Teşekkürler.
O
@oguzavci
Üye 0 Puan
18 Haziran 2025, 21:08
Gizli Profil
yeniden üretim adımları bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
B
@batuhanduman
Üye 0 Puan
28 Haziran 2025, 13:48
Gizli Profil
Veritabanı bağlantı ayarları başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
B
@berkaksoy
Üye 0 Puan
08 Temmuz 2025, 06:29
Gizli Profil
Paylaşımın sorun tanımı yönü pratik kullanım için değerli. Faydalı bir çalışma olmuş.
U
@umutaslan
Üye 0 Puan
17 Temmuz 2025, 23:09
Gizli Profil
yeniden üretim adımları bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
Y
@yusufsari
Üye 0 Puan
27 Temmuz 2025, 15:50
Gizli Profil
Veritabanı bağlantı ayarları konusunda sürüm bilgisi bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
T
@taylanbozkurt
Üye 0 Puan
06 Ağustos 2025, 08:30
Gizli Profil
Bu konuda sürüm bilgisi ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Takipte olacağım.
G
@gokhanaydin
Üye 0 Puan
16 Ağustos 2025, 01:10
Gizli Profil
Veritabanı bağlantı ayarları hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi